Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek zavarja a pasikat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek zavarja a pasikat? (többi lent)

Figyelt kérdés
Még 3.-os voltam amikor beteg lettem (az most mind1 mi volt a baj) és ennek olyan következménye lett hogy az egyik arcomon az látszik hogy vékonyabb mint a másik. A szüleim és az összes barátom (már akinek elmondtam hogy mi volt velem) azt mondják hogy nem olyan feltűnő meg hogy szép vagyok. Igazából szerintem sem vagyok csúnya de nehéz volt túltenni magamat ezen a dolgon... De ezt az úgysem értheti aki nem élte át. És igazából már teljesen jól vagyok meg minden csak még azért látszik kicsit.
2012. jún. 15. 22:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Szeresd magad úgy, ahogy vagy...ha magadnak nem tetszel hogy akarsz másnak tetszeni? :)

19L

2012. jún. 15. 22:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem zavarja
2012. jún. 15. 22:38
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :)
2012. jún. 15. 22:45
 4/4 anonim ***** válasza:
nem :) 21f
2012. jún. 15. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!