Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasikat mi zavarja jobban?

Figyelt kérdés
A pattanásos arc + hát vagy a mellen lévő kicsi striák?
2010. márc. 15. 16:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Mind a 2. De talán a mellen lévő "striák" jobban
2010. márc. 15. 16:57
 2/8 anonim ***** válasza:
A stria.a pattanás könnyebben elmúlik a stria viszont hirtelen hízásra,terhességre utal,ha mellen van,akkor meg valszeg vagy szoptatott,vagy meghízott és lóg nagyon.
2010. márc. 15. 16:57
 3/8 anonim ***** válasza:
ez hülyeség utolsó válaszoló... az lehet attól is, hogy hirtelen megnőtt! Nekem is van pár halvány a mellemnél, mégsincs gyerekem és nem is lóg!
2010. márc. 15. 17:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Nekem is vannak striáim a bal mellemen, de pattanásaim nincsenek, meg szép a bőröm a bal mellemen kívül. :(
2010. márc. 15. 17:04
 5/8 anonim ***** válasza:
miért csak a balon?
2010. márc. 15. 17:06
 6/8 A kérdező kommentje:
örülök, hogy a jobb legalább szép :S:/
2010. márc. 15. 17:06
 7/8 anonim ***** válasza:
arc engem jobban zavar
2010. márc. 15. 17:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Én meg azt mondom - tapasztalatból - h ha igazán szeret a fiú, vagy igazán tetszel neki, és komolyabbat szeretne veled/tőled, akkor egyik sem zavarja.

Nekem is vannak csíkjaim, a combomon, a hasamon, a mellemen, még a fenekemen is. Azért, mert hirtelen nőttem, aztán fel is szedtem pár kilót. Utána hirtelen fogytam. Most elégedett vagyok a súlyommal is, a mellem kinézetével is. És lehet, h ez az elégedettség ül ki az arcomra is. A párom rajong értem, testestül-lelkestül. Az előző srác is mindenemet szerette.

Van olyan fiú is, akivel noha csak pár hónapig bírtuk, de szexuális téren még mindig én vagyok számára az "istennő". Vagy hogy is fogalmazzak.

Szóval sztem ebből nem fog ügyet csinálni senki, aki meg mégis, az meg is érdemli... Vagyis meg sem érdemli sem a szeretetedet, sem a figyelmedet. :)

(23/L)

2010. márc. 15. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!