Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire zavarja a pasikat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavarja a pasikat a kis mell?

Figyelt kérdés
Ha az egyik még kisebb...Annyira nem nagy a különbség,de érezhető.....:(
2008. dec. 10. 18:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Akit annyira izgat, h emiatt nem hajlandó megismerni Téged, az egy f×sz :D már bocsánat ^^ ha jól tálalod magad ( nem félreérteni... szóval: kedves vagy, jól öltözködsz, igényesen, és nem foglalkozol állandóan ezzel ) akkor kifejezetten vonzó nő is lehetsz ^^

Nekem sincs túl nagy mellem, de kicsinek nem nevezhető... az én barátom oda van érte:D de ha nem lennék én is ilyen ,szóval közvetlen, kedves, jól öltözött, igényes, stb... én sem mutatnék jól :) és nekem se kéne senki, aki nem rendelkezik ilyen tulajdonságokkal, de ezzel szerintem Te is így vagy! fel a fejjel! szia

T

2008. dec. 10. 18:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is így van...a jobb mellem kissebb mit a bal...ezért melltartót sem egyszerű választanom...de a barátom még soha nem panaszkodott érte...sőt még tetszik is neki mert szerinte ez a "különlegességem" :P
2008. dec. 10. 18:22
 3/9 A kérdező kommentje:

nekem is ajobb kisebb:D

köszi a válaszokat!:)

2008. dec. 10. 18:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnek igaza van: ha valaki a mellméret alapján választ, az már rég rossz. Amúgy nem hinném, h baj lenne a kis mell, vannak, akiknek csak az tetszik, de igazából szerintem ha szép a formája, a pasiknak nagyjából mindegy, h mekkora. Ja és senkinek sem egyforma a kettő.
2008. dec. 10. 18:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát hogy férfinek is legyen véleménye ezen a téren, azt kell mondjam hogy az emberiség nagy tévedésével állunk szemben , ugyanis a nők sokkal többet foglalkoznak saját méreteikkel mint a férfiak, van egy lány aki egy presszóban dolgozik mindig arra járok, megiszom egy kávét, Zsófi a neve ;) azt kell mondjam hogy nincsenek nagy mellei de nem is azért járok oda hanem mert kiválóegyéniség a nők között, kedves , helyes arcú , és nagyon okos, eljött velem munka után, és rájöttem hogy tényleg magát adta a munkahelyén is !!!!!

Összefoglalás képen ha kiváló a személyiséged , és jó a beszélőkéd, meglátod lekőrözöd a szilikonos cicákat is !!;)

2008. dec. 10. 18:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez természetes,hogy sz egyik mell kisebb ! Én mint férfi jobban kedvelem a kisebb melleket mint a nagyokat. Látványnak nem rossz a nagyobb mell de szebb és aranyosabb a kisebb mell. De igaza van az előttem szolónak,hogy a nők többet foglalkoznak a méreteikkel mint mi férfiak. Akkor most melyik nem nincsen megelégedve a méreteivel?
2008. dec. 10. 19:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia! Hallottál már 60/ B-ről? Na nekem pont ekkorák a melleim :o) De én meg vagyok velük elégedve és ez a lényeg! Ha Te jól érzed magad benne, akkor tök mindegy mit gondol a pasi.

Az enyém néha "viccből" megemlíti, hogy nem szeretnék e szilikon cicit. Ilyenkor nem finoman elküldöm a vérzivatarosba és kilátásba helyezek nála egy két lehetséges helyet, ahova én is szívesen szilikont ültetnék a drágámnak a 190 centijéhez és a 69 kilójához...

Szóval sztem, ha neked jó, akkor kötelezően neki is.

2008. dec. 11. 11:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Az én mellem 85D. Nekem a bal kisebb és nekem sem túl feltűnő. De úgy gondolom a pasikat nem mindig befolyásolják a méretek. Pláne nem a kettő közötti különbség. Azaz a férfiaknak az a rétege, akik érdemesek egy kapcsolatra éppen ugyanúgy odavannak a kis almamellekért, mint a nagy dinnyékért, akkor is ha a két mell mérete nem egyforma. Az emberi test alapjáraton nem a legszimmetrikusabb. Ne aggódj emiatt :)
2008. dec. 11. 13:35
 9/9 anonim ***** válasza:
51%

Ez teljesen egyénfüggő.

Én alapvetően melles vagyok,tehát jó ha van egy nőnek.

Haveroktól sokszor megis kaptam hogy iwiwen mért csak nagymellű ismerőseim vannak?(Értelemszerűen lányokról van szó :D )

És most mégis olyan lányt ismertem meg akinek nem az,mégis imádom!

Hiába valaki ilyen vagy olyan,mindig van kivétel.

Neked sem kell ezen paráznod,fogadd meg az első hozzászóló tanácsait,öltözködés stb. téren és senkit nem fog zavarni a méreted.

Sztem a személyiség,viselkedés illetve az érzelmek kimutatása sokkal fontosabb a mellek méreténél....

2008. dec. 12. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!