Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavarja a pasikat a kis mell?
Akit annyira izgat, h emiatt nem hajlandó megismerni Téged, az egy f×sz :D már bocsánat ^^ ha jól tálalod magad ( nem félreérteni... szóval: kedves vagy, jól öltözködsz, igényesen, és nem foglalkozol állandóan ezzel ) akkor kifejezetten vonzó nő is lehetsz ^^
Nekem sincs túl nagy mellem, de kicsinek nem nevezhető... az én barátom oda van érte:D de ha nem lennék én is ilyen ,szóval közvetlen, kedves, jól öltözött, igényes, stb... én sem mutatnék jól :) és nekem se kéne senki, aki nem rendelkezik ilyen tulajdonságokkal, de ezzel szerintem Te is így vagy! fel a fejjel! szia
T
nekem is ajobb kisebb:D
köszi a válaszokat!:)
Hát hogy férfinek is legyen véleménye ezen a téren, azt kell mondjam hogy az emberiség nagy tévedésével állunk szemben , ugyanis a nők sokkal többet foglalkoznak saját méreteikkel mint a férfiak, van egy lány aki egy presszóban dolgozik mindig arra járok, megiszom egy kávét, Zsófi a neve ;) azt kell mondjam hogy nincsenek nagy mellei de nem is azért járok oda hanem mert kiválóegyéniség a nők között, kedves , helyes arcú , és nagyon okos, eljött velem munka után, és rájöttem hogy tényleg magát adta a munkahelyén is !!!!!
Összefoglalás képen ha kiváló a személyiséged , és jó a beszélőkéd, meglátod lekőrözöd a szilikonos cicákat is !!;)
Szia! Hallottál már 60/ B-ről? Na nekem pont ekkorák a melleim :o) De én meg vagyok velük elégedve és ez a lényeg! Ha Te jól érzed magad benne, akkor tök mindegy mit gondol a pasi.
Az enyém néha "viccből" megemlíti, hogy nem szeretnék e szilikon cicit. Ilyenkor nem finoman elküldöm a vérzivatarosba és kilátásba helyezek nála egy két lehetséges helyet, ahova én is szívesen szilikont ültetnék a drágámnak a 190 centijéhez és a 69 kilójához...
Szóval sztem, ha neked jó, akkor kötelezően neki is.
Ez teljesen egyénfüggő.
Én alapvetően melles vagyok,tehát jó ha van egy nőnek.
Haveroktól sokszor megis kaptam hogy iwiwen mért csak nagymellű ismerőseim vannak?(Értelemszerűen lányokról van szó :D )
És most mégis olyan lányt ismertem meg akinek nem az,mégis imádom!
Hiába valaki ilyen vagy olyan,mindig van kivétel.
Neked sem kell ezen paráznod,fogadd meg az első hozzászóló tanácsait,öltözködés stb. téren és senkit nem fog zavarni a méreted.
Sztem a személyiség,viselkedés illetve az érzelmek kimutatása sokkal fontosabb a mellek méreténél....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!