Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavarja a férfiakat/pasikat a szőrbenövéses, csúnya bikinivonal? Kétségbe vagyok esve.
A bikinivonalam katasztrófa. Ha bugyi van rajtam is nagyon látszanak a barna foltok, hegek, szőrbenövések. Eléggé erős a szőröm és világos bőr társul hozzá. A vénuszdombon nincs ilyen probléma, valamiért csak a combhajlatnál és mellette kívül gyullad be a bőr. Kozmetikussal szőrteleníttetek, de nem segít semmit. Van barátom, és hamarosan eljön az az idő amikor látni fog nadrág nélkül és rettegek hogy mit fog gondolni. Mennyire kiábrándító a látvány? Más gond nincs velem de emiatt nagyon alacsony az önbizalmam ez is az oka, hogy eddig nem volt kapcsolatom.
Voltam bőrgyógyásznál is a dologgal, kaptam rá kenőcsöt és ecsetelőt de hónapokig is eltarthat mire rendbe jövök, ha egyáltalán eltűnnek... :( Kérlek kíméljetek a bunkó válaszoktól mert szörnyen érzem magam... 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!