Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A pasikat miért zavarja, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasikat miért zavarja, ha nem írnak nekik vissza a nők?

Figyelt kérdés
Ez is egyfajta nemet jelent, másrészt nem jobb ez a verzió, mintha visszaírnának valami sértő megjegyzést rátok, amit inkább nem is akartok hallani?
2016. máj. 23. 20:19
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Oké, akkor fogd fel úgy, hogy bemész a boltba és szeretnél vásárolni egy tejet ami a polc tetején van de nem éred el. A melletted álló kisegítőt megkéred szépen hogy szedjen le egy tejet, erre mikor rád néz csak felhúzott szemöldökkel tovább csinálja a dolgát. Még egyszer megkéred, erre már hátat is fordít neked. Harmadjára mikor már megkérdezed hogy mi a fene baja van, mégis miért nem tud értelmes ember módjára válaszolni, rád förmed hogy takarodj már arrébb hülye gyerek.

Ha valaki semmibe vesz téged, legyen az hátsó szándék vagy csupán egy két jó szó miatt, vagy akármi miatt, az rossz érzés. A különbség ott van, hogy van aki ezt átéli valamilyen formában, és van aki nem igen tudja ezt elképzelni ( igen, rád gondolok) mert általában kedvesek az emberek veled és segítőkészek bármiről is van szó.

Nem tudom, érted a példát?!

2016. máj. 23. 21:35
 22/34 Atraktra válasza:
Tehát csak sértő megjegyzést tudsz írni, vagy hallgatsz?Miért nem lehet egy szimpla. "Ne haragudj.De én nem szeretnék tőled semmit" írni?
2016. máj. 23. 21:38
 23/34 A kérdező kommentje:
Már írtam, hogy nem magamról beszélek.
2016. máj. 23. 21:41
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Én régen mikor még társkeresőztem, vissza szoktam írni, hogy az illető nem az esetem, vagy hogy már épp alakul vakami valakivel az oldalon, stb. Sokszor azt tapasztaltam, hogy az ilyen normális válasz után megkaptam, hogy peképzelt p***a vagyok, rohadjak meg stb. Sokszor volt, hogy a fenti válasz után még írtak, hogy nem baj, akkor beszélgessünk csak úgy barátilag, de én nem akartam, mert esetleg tényleg volt valaki, akivel közben tök jót csateltem és nem akartam közben másra is figyelni.

Szóval ezek miatt egy idő után én sem írtam vissza mindenkinek.

2016. máj. 23. 21:52
 25/34 anonim ***** válasza:
Téged nem zavarna, ha a boltban fizetnél és nem adnák vissza a visszajárót? :D
2016. máj. 23. 23:25
 26/34 anonim ***** válasza:
Inkább csak egy fiktív példát tudok mondani, amivel el tudod képzelni az érzést. Mondjuk ott áll melletted valaki, aki neked szimpatikusnak tűnik. Megdicséred a ruháját és megkérdezed, hogy hol vette. Erre ő rád néz undorodva, hogy hogy mer egy ilyen senki egyáltalán hozzászólni, és hátat fordítva elballag. Körülbelül ez egyenértékű.
2016. máj. 23. 23:48
 27/34 anonim ***** válasza:
jó érzés Puzsér Róbeetnek lenni? Tudod, ő mondta, hogy Erre nem vagyok hajlando nemet sem mondani
2016. máj. 24. 00:38
 28/34 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, a férfiak miért nem gondolnak abba bele, hogy hány levelet kap egy nap egy nő, mennyi időbe telik az ÖSSZES megválaszolása - tegyük fel, hogy nem egy munkanélküli körömreszelgető nőciről van szó. Ha az adott társkeresőn elharapódznak azok a pasasok, akik egy ingyen dugás reményében mindenkiire, aki nőnemű és mozog, ráírnak, hát tényleg bejöhet egy nap 50 üzenet is, ha nem több. Ha csak egy sima 8órás munkával és mondjuk 3/4 óra hazaúttal számolunk, ami után el kell menni bevásárolni, postára, szépen megvacsorázik, megnézi a postáját meg kell ereszteni pár telefont, vagy urambocsá akár színházba, moziba is elmehet este, aztán fürdés/zuhany, esetleg hajmosás, szőrtelenítés, és mondjuk nem 2 órát akar aludni este, hát LEHETETLEN ennyi levelet érdemben megválaszolni, hacsak nem copy-paste üzemmódban nyomja, és akkor sem biztos, hogy van rá elég ideje.
2016. máj. 24. 09:56
 29/34 anonim ***** válasza:
Kifogás. Eleve csak a normális levelekről beszélünk, az ingyendugásos nyomorékoknak valóban nem kell visszaírni.
2016. máj. 24. 11:15
 30/34 anonim ***** válasza:
De azokat is meg kell ahhoz nyitni, el kell olvasni, az is időbe telik... ha tudsz nekem egy olyan eszközt mondani, amivel a levél megnyitása nélkül, csak egy "szia" tárggyal Józsi leveléről meg tudod állapítani, hogy mi van benne, elfogadom, hogy "jujj, ez kifogááááás".
2016. máj. 24. 11:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!