Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem ír vissza nekem itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír vissza nekem itt egy nő sem?

Figyelt kérdés
2016. máj. 29. 13:10
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
91%

Mert ez nem társkereső és szerintem a többség nem ismerkedni jön fel ide, hanem válaszolgatni. Én legalábbis így vagyok, feljövök hetene párszor, megnézem a kérdéseket, amire tudok érdemben válaszolni, hát válaszolok és ennyi.

De az azért elég gáz, hogy pl egy kérdésnél adott válaszomra öt percen belül vagy 6an írtak ismerkedési szándékkal, csak azért mert leírtam, hogy bejönnek az idősebb pasik.

Én tényleg nem ismerkedni jövök ide, szóval.. Van olyan is, aki amúgy már vagy az ötödik pmet küldi ugyanazzal a szöveggel, mert nyilván nem tudja, hogy azok mind az én válaszaim és nekem küldi újra és újra, meg gondolom ilyen reflexből még vagy másik 30 csajnak..:D

2016. máj. 29. 13:15
 2/26 anonim ***** válasza:
18%
Ha mind a két kezükkel éppen egy férfit elégítenek ki, akkor mégis hogyan írnának vissza? Gondolkozz már...
2016. máj. 29. 13:20
 3/26 anonim ***** válasza:
89%
Lehet a leveleid is annyira információdúsak, mint ez a kérdésed.
2016. máj. 29. 13:23
 4/26 anonim ***** válasza:
66%

Egyrészt lehetséges, hogy rossz lányoknak írsz. Akik nem ismerkedési szándékkal vannak itt. Bár ezt is szépen megfogalmazva meg lehetne írni, hogy ne is várja a választ az a szerencsétlen srác. :-)

Másrészt nem szabadna általánosítani. Biztos vagyok benne, hogy bőven vagyunk olyan lányok is itt, akik viszont tudnak válaszolni. Csak eddig nem ilyen lánynak írtál.

2016. máj. 29. 13:25
 5/26 anonim ***** válasza:
83%
Kettes válaszolónak igaza van, ez nem társkereső, ha ismerkedni akarsz, regisztrálj társkereső oldalakra, van belőle dögivel
2016. máj. 29. 13:26
 6/26 anonim ***** válasza:
79%
Akkor mutasd azokat a leveleket, te zseni!
2016. máj. 29. 13:31
 7/26 anonim ***** válasza:
87%
Kérdés hogy mit írsz priviben a nőknek, mert egyáltalán nem mindegy :D
2016. máj. 29. 13:32
 8/26 A kérdező kommentje:

" Akkor mutasd azokat a leveleket, te zseni!"

Semmi közöd hozzájuk.

2016. máj. 29. 13:37
 9/26 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem attól félnek a nők, hogy olyan férfival kezdenek ismerkedni, aki nem felel meg nekik külsőre. Ilyen férfira meg nincs szükségük. Lehet olyan is, hogy többször küldesz ugyanannak és megunja a válaszolást, vagy rossz az üzenetet. Egyéb esetben csak lusta udvariaskodni egy nem válasszal, lényegtelen neki, ha megbánt egy ismeretlent.
2016. máj. 29. 13:42
 10/26 anonim ***** válasza:
83%

Semmi közünk hozzá, márpedig tényleg nagyon nem mindegy, hogy mi áll abban a levélben.. De ha így állsz hozzá, akkor nem tudom mit is vártál most tőlünk.

Én meg szoktam írni, hogy nem ismerkedni jöttem fel ide, szóval kár a gőzért. Simán lehet amúgy, hogy az illető nőnek van barátja/férje, te meg zörgeted az ismerkedős leveleiddel. És mikor naponta már többször megkapja azt a bizonyos levelet és leírja, hogy bocs, de nem, vagy bocsi kapcsolatban vagyok, de a levelek még mindig jönnek, akkor egy idő után marha unalmas tud lenni és az embernek kedve sincs már leírni ugyanazt századjára is.

Menj társkeresőre, van bőven, az való ismerkedésre!

2016. máj. 29. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!