Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Igaza van a lánynak?
Van egy réteg akinél ez a nyerő. Gondolom ő is ebbe tartozik. :D
Nálam ezzel a taktikával az ajtóig se jutna senki. És nem vagyok csúnya se igénytelen. :)
Akinek bunkó kell az meg is érdemli majd később, hogy farokrongynak használják a pasik. Nálam esélye sincs a paraszt tróger viselkedésnek.
25/N
Az a legnagyobb baj a mai világgal, és a mai nőkkel,hogy igaza van sajnos. Ez kell a mai nőknek sajnos,és bárcsak lenne kivétel...,majd ha találkozom valaha eggyel,majd elmondom neki milyen ritka... de addig...
24/F
Érdekes. A kedvesem se nem tróger, se nem bunkó. Nem tehetős és nem azonos. Nem magas. Nem kigyúrt. Mégis együtt vagyunk.
Tudom, tudom, hazudok.
Érdekes...
A napokban bepróbálkozott egy kőbunkó srác, úgy hajtottam el, hogy nem volt ideje köpni-nyelni sem.
Igen, biztos vannak olyan lányok, akiknek a bunkó pasik tetszenek, ezzel nem mondtunk újat. DE! Tök felesleges a normális srácoknak bunkóvá válni, mert most az az általános sztereotípia, hogy a nők a bunkó pasikat szeretik.
Aki ez miatt bunkó lesz, az meg is érdemli!
A pasiknak meg a flegma plázapitsák kellenek, akikben a környék össze faxa megmártózott már.
Kb. Ennyire igaz.
Holerdekone hallod nekem normalis lany kell igy is fogok vele viselkedni
A bnod meg ugy nyeli a f..t mint a kacsa a nokedlit more!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!