Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni nők miért biztosak abban, hogy a párkeresésben sikertelen, nők által semmibe vett férfiak belülről is értéktelenek, visszataszítóak?
Na, elmondom az én kis sztorimat! Ez csak pár a sok közül.
Én olyan vagyok, hogy általában megszoktam adni az esélyt olyan pasiknak is, akik nem az eseteim. Már hátha ő lesz az, akivel jól kijövünk. Ergo itt is visszaírtam mindenkinek. (nem hiába a múltidő)
Leveleztem innen pár pasival, sőt eggyel még találkoztam is.
Kezdeném azzal, akivel találkoztam. Kb. 2 hónapig Skypeoltunk, telefonáltunk, tehát ismerkedtünk. Szimpatikus volt és mellesleg külsőre is teljesen az esetem. Kiderült róla, hogy totál nőgyűlölő. A miértjét nem tudom, de ha nem úgy volt ahogy azt ő szerette volna, akkor mindenféle jelzőket aggatott rám, majd megsértődött. A többi dolgait nem is sorolnám fel, mert csak felhúzom magam rajta...
Amúgy a találkozó meglepő módon jól sikerült!
Akkor voltak olyan pasik is, akikről több levélváltás után derült ki, hogy baromi nagy gáz van velük.
Az egyiket a testvérszex izgatta, a másik mindenféle dominaszerkós nőkről küldött képet, hogy ő ilyen ruhában képzeli el velem a szexet. A harmadik konkrétan kijelentette, hogy neki mind1, hogy milyen nő csak már legyen valaki, aki főz, mos, vasal rá.
A negyedik a volt barátnőjéről áradozott s közben nem értette, hogy miért nem talál párt magának.
Igen, és ezek azok a férfiak voltak, akik "normálisnak" titulálták magukat.
Én köszönöm szépen nem kérek egy darabig az ismerkedésből, mert becsömörlöttem.
A randikról már ne is beszéljünk...
Kiábrándító, amikor napokig izgatottan készülődsz egy randira és a sokadik után sem úgy jössz haza, hogy: naaa végre egy értelmes emberrel sikerült pár kellemes percet/órát eltölteni.
És igen, én is leveleztem már hibbantakkal, nőgyűlölőkkel, csak úgy fröcsögött a szájukból a gyűlölet, de a vicc benne, hogy ismerkedni akartak ÍGY!
Nem zavartatták magukat, hogy pont azzal beszélnek, akit utálnak okkal, ok nélkül.
(Megjegyzem, hogy nem is akarok ezen az oldalon ismerkedni, mert nem azért regeltem, de ők rám írnak és természetesnek veszik, hogy ismerkedni kell, ha akarja az illető, ha nem.)
Nem értem mire számított, a nőgyűlöletével fog becsajozni, vagy lesz olyan nő, aki bólogató kiskutyaként rámondja, hogy igen minden nő egy rohadt, szemét szajha...?
Vagy volt olyan magát "normálisnak" mondó egyén is, aki mániákus kötözködő volt. Az elején belevitt a táncba, mert hagytam, de utána már inkább fárasztó volt és idegesítő, tiltólistára tettem.
Nem kérek az itteni "normális" emberekből, épp elegen mutatkoztak be...
Ugyanazt tudom írni itt is,mint a másik hasonló kérdésnél, engem is itt "nőgyűlölőnek" tartanak,meg egyebek mert le merem írni és ki merem mondani,amit a való életben mindennap látok és tapasztalok.
A belső dologra annyit,gyertek ismerjetek meg személyesen,nézzétek meg hogyan bánok az emberekkel, és meglátjátok :)
24/F
Off:
A nagyobb lélegzetvételű mondandóitokat azért nem lenne baj, ha kicsit jobban tagolnátok. Talán emészthetőbb lenne és nem úgy nézne ki, mint hogyha odahánytatok volna valamit...
Köszi előre is azoknak, akiknek nem csak az a fontos, hogy kiadja magából, ami benne van, hanem arra is odafigyel, hogy aki elolvassa, értse is, és ne follyon össze a szöveg a szeme előtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!