Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért van nőhiány a fiatal korosztályban Magyarországon, mert a nyugati pasik elviszik innen a nőket a pénzük által?
Tudományos kutatást végeztem! Összevetettem a 18-30 éves női és férfi korosztályt társkeresőkön, hogy milyen arányban vannak. Mindenhol több a férfi de a legrosszabb az arány Budapesten. Nem csoda, hisz oda megy a sok nyugati férfi nőt szerezni, ezért "jó" ott turizmus, ami valójában nővadász turizmus. DE ami még furcsább, nyugat felől haladva egyre javul a nemek aránya, tehát sokkal közelebb áll a fele-fele arányhoz a társkeresők nemek szerinti aránya a keletebbi megyékben, mint a Dunántúlon. Még annyi érdekesség, hogy minél inkább faluvidék, annál jobb arány még megyéken belül is.
Ezt a statisztikát mi mással tudnátok alátámasztani, minthogy a pénzes nyugat-Európai férfiak csak azért jönnek ide, hogy kelet-Európai nőt szerezzenek az ottani pénzükkel, ami az ottani szociális segély is több mint a magyar átlagfizetés. Így könnyű elcsaklizni a nőket, ilyen gazdaság mellett. Aki nyugaton született annak mákja van?
Nem no hiany van hanem intelligencia hiany. Meg egy normalis sracot sem lattam aki ne talalt volna baratnot.
Viszont az feltunt hogy sok lazado tini felfogasu 25+ eves fiu van akinek fogalma sincs nokrol, eletrol, gyava szarok es panaszkodnak hogy nem jut nekik no.
Ezt mivel tudod magyarazni?
Ez így van ahogy mondod, főleg Bp-n, ahol erős a turizmus.
Én arról szeretnék statisztikát látni, hogy a Ferihegyen belépő nem magyar állmapolgároknak mi a nemi megoszlása... Legénybúcsú-főváros vagyunk a könnyen kapható pina miatt. (A belvárosi kricsmik árai sajnos már nemzetközi átlagot elérték, szóval nem olcsóak).
Ha nem is jut minden fiatal lány külföldi pasihoz, mivel csak spermát üríteni járnak ide, a legtöbbjük mégis kapcsolatról álmodozik, nyilván nem észt vagy örmény vagy anatóliai török férfival, hanem megfelelő GDP-jű országból származóval. De ez inkább a 30 alattiakra igaz. Ha szépek és ügyesek meg is kaphatják. Vajon hogyan vehetnék le a lábáról egy olyan lányt, akinél eleve ki vannak zárva a magyarok? Ugye hogy sehogy?
"Tudományos kutatást végeztem!"
Melyik társadalomtudományi paradigma szerint?
"Könnyű elcsaklizni a nőket, ilyen gazdaság mellett." Szakadok..
Nos nekem kutatást sem kellett végeznem, ugyanis a baráti társaságom fele kiköltözött/vagy hamarosan ki fog valamely más országba, mert ott talált magának párt.
A helyzet az, hogy egy centivel sem élnek jobban kint, mint itthon tehetnék. Igazából boldogok, mert nők lehetnek egy kapcsolatban. Nők lehetnek egy másik ember családjában, ahol tisztelik az itthonról vitt szokásai miatt. A férfiak megköszönik amiket értük tesznek. Szóban, apró gesztusokban. Nem tolnak alájuk autót, részesedést a családi bizniszből. Nincs rózsaszirom eső minden hétvégén. Igenis dolgoznak a lányok, ki eladó, ki gyári munkás. Van aki elhelyezkedett a szakmájában, és karriert épít. Van aki iskolába jár. De olyan boldogok, mintha a világ összes pénze az övék lenne, mert meg vannak becsülve.
Persze sokszor küzdenek sok kemény dologgal. Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek. Félresiklott kommunikáció, a család hiánya stb. De kivétel nélkül egy közös van bennük. Először tapasztalták meg azt, hogy fontosak mert figyelmesek, fontosak mert törődőek.
ÉS evvel NEM azt mondom, hogy az összes magyar férfi egy tróger tapló. Dehogy.. Vannak ám olyan barátnőim akik itthon találták meg ugyanezt a típust.
Nincs szó pénzről. Ez egy férfi típus. Ez egy stílus, egy neveltetés. Amit sosem fog megérteni az, aki nem ebben a szellemben nőtt fel.
Én most létező, normális, okos fiatal nőkről beszéltem. Akiket ismerek. Akik nem vehetők az egy éjszakás kalandra, mert a Hiltonban szállt meg. Mert bevisz a Szigetre, mert bmw-t bérel.
A társkeresőkről meg annyit, hogy egyáltalán nem nő barát platformok. Annyi nyomorék van, hogy 2 nap után az élettől is elmegy a kedve az embernek. Így női részről, aki felregisztrál hamar le is törli magát.
Csak a nagyon elszánt, nagyon betegesen kapcsolatra vágyó egyének maradnak hosszan aktív tagjai ezeknek a helyeknek.
Van az a szint a nyomorékság fokmérőjén, amit meg kéne ugrani minimálisan, miután lehetőleg 18 évig nevelte őket jó esetben 2 ember.. ÉS a 70% NEM képes rá! Itt tart a magyar netes társkereső kultúra.
Na meg kis személyes. Elég sok helyen forgolódok, különböző életminőségű emberek között. A hobbijaim, szórakozás, vizsgamunkákból kifolyólag. Akik, és ahogy leszólítottak az évek folyamán: becsípett-tajtrészeg, este-éjjel, utcán-kocsmában-klubból kibotorkálva, piaszagúan, talán érthetően beszélve, azonnal szexre térve, amúgy hosszútávú párkapcsolatot keresek szia peti vagyok, van egy macskám, 2 alap és egy mester szakom, 2.emelet 1. ajtó Büff
Akiről azt hiszed normális, de 20 perc után indokolatlanul elkezdi simogatni a nyakad, combod.
Míg pár hete voltam külföldön, és a 2. napomon korán reggel oda jött egy teljesen józan srác, hogy nincs-e kedvem vele kávézni. Semmi nyomulás, semmi kéretlen, indokolatlan testi érintkezés. Csak élj a mostnak. Ezek után igazából 18 millióval előrébb indult, mint az elmúlt jó pár évben bármelyik magyar férfi, aki jócskán az arcomba büfögte, hogy jó csaj vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!