Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 40-es nő jól tartja magát, és általában 30-nak nézik, akkor az megfelelő azoknak a férfiaknak akik görcsösen fiatal nőt akarnak, vagy presztízs kérdést csinálnak a nő születési évéből?
Azokat a férfiakat nem áll módunkban egyenként megkérdezni. Az pedig kizárt, hogy egyezne a véleményük.
De van egy támpont, ami segíthet: a puncid a lényeg, a többi mellékes körülmény.
inkább ne ilyeneket keressen
nem fogja magát jól érezni
Ha egy negyvenes nőt harmincnak néznek:
Férfiak részéről csak bókol mert neg akar dugi.
Nők részéről csak udvariasságból mondják, mint ahogy azt is, amikor a fodrász elrontja a hajat, amit a nő is lár, de megis dicsérik.
Volt 32 évesen 41 éves barátnőm, és egyáltalán nem zavart a kora. Az már inkább, hogy hazudott róla; bár vége azért lett, mert eltérőek voltak az igényeink kapcsolat terén. De ettől függetlenül én, mint 30-as pasi, nem csinálnék gondot abból, ha a párom esetleg idősebb lenne. Ha boldog vagyok, akkor az vagyok, mindegy, hogy mi szerepel a személyiben.
F34
Értjük kérdező, de van is benne ráció: szép vagy -> megdugnánk, akarnánk komolyabb kapcsolatot is talán; 40-es vagy -> már nem lehet gyereked, így családod semmiképp sem tervezhetünk veled.
Én pl. nem szeretnék gyereket, így hiába vagyok fiatalabb legalább 6-7 évvel nálad, számomra a korod önmagában nem lehetne gond.
Ha akarnék gyereket, akkor én is húznám a számat.
a gyerektéma nem mérvadó, viszont szájhúzás engem mindig elkísért .
14 éves koromban a 21 húzta, 16 évesen a 32, 24 évesen a 23 éves, 34 évesen a 28,36 évesen a 47 és így tovább. sosem játszott szerepet a gyerekvállalás.
mindig más volt az ok, idősebbet akarok, fiatalabbat akarok, és ez így váltakozva.sosem volt egyirányú az utca.
Oké 8-as.
34 vagyok és én nem húznám a számat.
Mondjuk van barátnőm és sztem ő viszont igencsak húzná :)
kedves kérdező
ritka példányokkal futottál eddig össze sajna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!