Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "bankos" fiú és én (? )
Sziasztok!
A munkám miatt rengetegszer megfordulok a bankban, ahol van egy nagyon helyes férfi, oda vagyok érte.
Szerintem sejti, hogy tetszik nekem, sokszor összenézünk. Próbálok nem figyelni rá, de van, hogy érzem, hogy ő is engem néz.
Eddig sajnos csak egyszer-kétszer kerültem sorra nála. Nem kedvez nekem a szerencse: egy jó ideje mindig más ablakhoz hívják a sorszámom.
Nagyon szeretném megismerni, de tudtommal van párja. Természetesen nem áll szándékomban bárki kapcsolata ellen ügyködni, de valahogy mégis szeretném jobban felhívni magamra a figyelmét. (Amikor bankba megyek, mindig csinosan öltözöm... :))
Mit gondotok? Örök ábránd marad? Felejtsem el?
Előre is köszönöm a válaszokat!
L/20
Megfontolom, köszönöm a kreatív ötletet! :D
Várom az értelmes hozzászólásokat. :)
"Természetesen nem áll szándékomban bárki kapcsolata ellen ügyködni, de valahogy mégis szeretném jobban felhívni magamra a figyelmét."
A mondatod első részét gyorsan hatályon kívül is helyezted. :D
#3-as válaszoló: Igen, van ráció abban, amit mondasz. Igazad lehet...van.
#4-es: Tudom, kissé ellentmondok saját magamnak. Ilyen az, amikor álszent vagy: nem akarsz rossz lenni de akkor is önző vagy... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!