Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nők miért nem képesek egy férfival a "közös jövő" építésére, s miért szeretnek inkább belecsöppenni a férfi által megteremtett komfortba?
Érdekes, a környezetemben a nők többsége fel tudja mutatni azt, amit egy férfitól "elvár", és pont azért várja el, hogy ne a férfi akarjon betelepedni a "készbe". Mert ilyen is van...
Amúgy a nevezett férfiaknak sem tart senki pisztolyt a fejéhez, hogy ilyen nőkkel kezdjenek... ők is nyugodtan megválogathatnák, hogy mit várnak el a potenciális társuktól. Ha meg nem teszik, akkor valószínűleg erre van szükségük, hogy a nő legyen "kiszolgáltatva" nekik. Ugyanis ezeknek a nőknek szakítás esetén nem lesz hova menniük...
Fogalmam sincs, de nem is nagyon látok ilyet. Nem is ismerek olyan férfit, aki el tudna tartani egy nőt, vagy egyedül (hitel nélkül) venni saját lakást, vagy egy jobb kocsit.
Nem is tudnak a nők belecsöppenni a komfortba. Az általam ismert párok közül nem nagyon van olyan, akinek a 30-as éveikre hitelmentes lakásuk van.
Sajnos minimum 90%-ban ez a mai magyar valóság, nem az általad feszegetett fantáziavilág, hogy a férfinak már huszonévesen saját lakás, jó kocsi, szuperül fizető állás, stb. van, persze nem a szülők segítségével, hanem a saját verejtékes munkájával. Ugyan, ugyan. Álmodik a nyomor. Sajnos. :(
Elismerem, igazad van. Én is elköltöztem a szüleimtől albérletbe, kemény fizikai munkát végeztem az elejében 12 órában, hogy tudjak egy kis pénzt gyűjteni és a saját életemet élni, nem nagy ló lányként is anyucikáékon élősködni. Inkább próbáltam önálló lenni, felnőni.
A férjem pont ugyanezt az utat választotta, ő sem tudta volna elképzelni, hogy hacsak nem muszáj, hacsak tényleg nincs olyan komoly probléma, a szülei nyakán éljen. Ő is sok plussz munkát vállalt, hogy megteremtse a saját önálló kis életét, megvalósítsa a céljait.
Igen, valóban örülök, hogy ilyen emberrel találkoztam és jobban tisztelem ezt a típust, mint az élhetetleneket.
De nem tudom, ez hogy tartozik a kérdéshez, mert én valóban nemigen ismerek olyan férfit, aki önerőből már fiatal korára úgy meggazdagodott, hogy saját lakás, amiben minden megvan, jó kocsi, szuper fizetés, tehát akinél minden megvan és a nőnek csak bele kell csöppentenie magát. :)
Erre írtam, hogy a magyar valóság nem ez. Nagyon kevesen tudják önerőből ezt megteremteni, hát hogy csöppenne bele bárki is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!