Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nők miért nem képesek egy férfival a "közös jövő" építésére, s miért szeretnek inkább belecsöppenni a férfi által megteremtett komfortba?
Mert nem akarnak megdolgozni érte sokkal könnyebb bekerülni a készbe mint tenni azért hogy legyen valamiuk.
Persze azok a nők akik erre hajtanak ott a potenciális áldozat Bem biztos hogy az aki albérletben él. Elvárás hogy a lakás mar legyen saját es ne egy 27 M2 garzon legyen az.
Morálról nem lehet olyan emberrel beszélgetni, aki általánosít. Naponta tíz kérdés van a szemét nőkről, elég unalmas, és ostobaság is.
Engem is bántottak már meg, láttam én is rossz példákat, tovább kell menni, levonni a tanulságot, nem egy egész nemet szidni habzó szájjal egy fórumon, mert elmondom neked, akire igaz, azt nem érdekli, akire nem igaz, nem veszi fel. Egy ember érzi magát csupán rosszul tőle: Te.
Van ennek értelme?
De milyen közösről beszélsz? Az a vagyon amiről írsz sose lesz közös, ha szakításra kerül sor, akkor megy ugyanúgy a kistáskával ahogy írtad.
Kocsim ugyan nincs de saját lakásom van elég jól berendezve. Engem nem zavarna, ha hozzám költözne a pasi, nyílván nem iratok rá úgyse semmit, tehát ha szakítunk, ugyanúgy pucér seggel megy, ha teszem azt neki kocsija volt, ahhoz meg értelemszerűen nekem nincs semmi közöm szakítás esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!