Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek a nők miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a nők miért nem képesek egy férfival a "közös jövő" építésére, s miért szeretnek inkább belecsöppenni a férfi által megteremtett komfortba?

Figyelt kérdés
Ezek a nők nem érzik kínosnak, hogy az úgymond "közösbe" nem tettek semmit? Egy férfi éljen külön, legyen ugyebár saját lakása/háza, lehetőleg legyen saját autója a mobilitás szempontjából, lehetőleg minden legyen a lakásban/házban, ami egy összebútorozáshoz alap lehet, egyszóval minden, ami az önálló élethez szükséges (és azon túl). Mennyi is ez pénzben? Azért jó néhány millióba belekerül. És akkor mit is hoz a nő? Hoz egy kis táskát három bugyival, két melltartóval, és büszkén teszi be a valagát a finom puha franciaágyba, a fotelbe, a kocsiba, a napozóágyba. Nemcsak olyan nőket látok pofátlanul egy egzisztenciálisan rendben lévő férfira rátelepedni, akik 20-as éveik jelentős részét végigbulizták, végigszórakozták, végigtombolták, hanem olyanokat is, akik otthonról, a szülőktől frissen szabadultak. Ezek a nők mit csináltak otthon? Nem ciki, hogy nincs semmijük? Nem számít paradoxonnak a büszkeségük?
2015. okt. 10. 18:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
94%
Szegénykém. Sokszor kihasználtam a csúnya nénik? :(
2015. okt. 10. 21:23
 22/27 A kérdező kommentje:
#21: Poison Ivy, csak nemhogy elégtételvételből fakad a rosszindulatú cinizmusod? :(
2015. okt. 10. 21:42
 23/27 anonim ***** válasza:
88%
Inkább a cinizmus, mint a csőlátás.
2015. okt. 10. 21:54
 24/27 anonim ***** válasza:
41%

Mert nem akarnak megdolgozni érte sokkal könnyebb bekerülni a készbe mint tenni azért hogy legyen valamiuk.

Persze azok a nők akik erre hajtanak ott a potenciális áldozat Bem biztos hogy az aki albérletben él. Elvárás hogy a lakás mar legyen saját es ne egy 27 M2 garzon legyen az.

2015. okt. 10. 22:05
 25/27 A kérdező kommentje:
#23: Mert a cinizmus morálisabb a csőlátásnál...
2015. okt. 10. 22:21
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Morálról nem lehet olyan emberrel beszélgetni, aki általánosít. Naponta tíz kérdés van a szemét nőkről, elég unalmas, és ostobaság is.

Engem is bántottak már meg, láttam én is rossz példákat, tovább kell menni, levonni a tanulságot, nem egy egész nemet szidni habzó szájjal egy fórumon, mert elmondom neked, akire igaz, azt nem érdekli, akire nem igaz, nem veszi fel. Egy ember érzi magát csupán rosszul tőle: Te.

Van ennek értelme?

2015. okt. 10. 22:30
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

De milyen közösről beszélsz? Az a vagyon amiről írsz sose lesz közös, ha szakításra kerül sor, akkor megy ugyanúgy a kistáskával ahogy írtad.

Kocsim ugyan nincs de saját lakásom van elég jól berendezve. Engem nem zavarna, ha hozzám költözne a pasi, nyílván nem iratok rá úgyse semmit, tehát ha szakítunk, ugyanúgy pucér seggel megy, ha teszem azt neki kocsija volt, ahhoz meg értelemszerűen nekem nincs semmi közöm szakítás esetén.

2015. okt. 10. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!