Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik srác lenne a jobb választás?

Figyelt kérdés

Mindkettő egyformán tetszik, de nehéz eldöntenem, hogy számomra melyik lenne a jobb. Örülnék neki, ha valaki értékelhető választ tudna adni mocskolódás helyett! :)

1. Az egyik srácon nem sokan gondolkodnának, mert olyan, mint egy herceg. Jól néz ki, magas, szőke, kék szemű, és nagyon gazdag. Kedves is, értelmes, udvarias, megbízható. Annyi hátrányt tudnék csak mondani, hogy talán kicsit túl higgadt személyiség, nem igazán tud lelkesedni dolgokért, és elég kevés a szabadideje is.

2. Ő lényegében pont az elsőnek az ellentéte. Kevés lánynak jön be, nagyon sovány, nem menő srác, és még fiatalabb is nálam. De nekem tetszik külsőre is, és sok közös témánk van, tetszik a humora, olyan rendes gyerek, nagyon figyelmes, ő biztosan nagyon megbecsülne. Viszont elég otthonülős fajta, leginkább csak gépezik.

3. Írnék magamról is egy kicsit. Sok rossz tapasztalatom volt a múltban, ezért most olyan pasit keresek, akire lehet számítani, nem eltűnős fajta, nem bunkó, és akivel sok közös programot lehet együtt szervezni. A pénz nem fontos, mert a mi családunknak is van. Nekem nagyon fontosak a beszélgetések, nem akarok olyan kapcsolatot, ahol folyton unatkozunk egymás mellett.

Még egyikőjükkel sem történt csók meg szex, csak beszélgetés volt. Fogalmam sincs, mit kellene tennem, mert nem akarom az egyikőjüket megbántani sem. :/

20L

2016. máj. 27. 10:24
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
A leírt elvárásaid alapján egyértelműen a 2.-at válaszd, jobban hozzád illik. Azt írod, hogy ő elég otthonülős, erre én azt mondom tapasztalatból, hogy az ilyen srácok általában sokkal kevésbé lesznek otthonülősek miután barátnőjük lesz, csak előtte nincs nagyon kivel elmenniük :)
2016. máj. 27. 14:56
 22/28 A kérdező kommentje:

20-as, rosszul látod.

21, köszi a választ, lehet igazad van. :)

2016. máj. 27. 15:25
 23/28 anonim ***** válasza:

"1. Az egyik srácon nem sokan gondolkodnának, mert olyan, mint egy herceg."

Ha kivesszük a felszínes lányokat, akkor viszonylag sokan gondolkodnának rajta ;)

A kedves és az udvarias....két alap férfi tulajdonság..legalábbis annak kellene lennie. Ezek nem okok egy párkapcsolatra, te meg hanyatt vagy esve tőle. Viszont az értelem vonzó és a megbízhatóság elengedhetetlen feltétele egy kapcsolatnak.

2: Lényegtelen,mennyi lánynak jön be. De honnan is tudod, hánynak jön be???? A nagyon sovány testalkat nem vonzó, inkább egészségtelen, de főleg nem férfias. A sok közös téma jó. A humor fontos a nőknek. A figyelmesség alap tulajdonság (-nak kellene lennie). Ha elég otthon ülős fajta, te biztos ki tudnád mozdítani.

Ő nem értelmes? Nem udvarias?

Ezt neked kell tudnod, kit választasz.

De ne hülyíts két/több embert egyszerre! Mert az nagyon primitív. Az nagyon sz.ar érv,hogy a férfiak is megteszik,akkor a nők miért ne tarthatnának több vasat a tűzben. Ez nem nemfüggő, nem csak férfiakra jellemző. Én srác létemre tisztességesen egyszerre egy lánnyal ismerkedem, tehát ugyanezt elvárom fordítva is!

Ha nem tudod egyiket sem választani, már pedig nem tudod, akkor lehet egy 3. fél lenne a jó választás.

Ha kettőjük közül választasz,egyiket úgyis megbántod,úgyhogy emiatt felesleges aggódni.

Nem az érettebb fajta 20 éves vagy, az már most kiderült, lehet, hogy ők találnak jobbat.... ki tudja.

2016. máj. 27. 16:50
 24/28 A kérdező kommentje:
Fogok még velük találkozni, és addigra kiderül a dolog. :)
2016. máj. 27. 17:18
 25/28 anonim ***** válasza:
Na épp ez a baj,hogy VELÜK! Többes szám-> még mindig kettőt akarsz hülyíteni.
2016. máj. 27. 17:24
 26/28 A kérdező kommentje:
Már ne is haragudj, de 1-2 randi még nem jelent vérszerződést, főleg, ha csók sem történt, másrészt a fiúbarátaimmal is szoktam kettesben találkozni, szóval nem olyan ufó dolog ez.
2016. máj. 27. 17:32
 27/28 anonim ***** válasza:

Jó,látom,hogy felesleges veled szócsatázni.

A fiúbarátaidnak a dologhoz semmi köze. A két dolog teljesen más.

Ahhoz mit szólnál,ha a srácok rajtad kívül még mással is randiznának?

2016. máj. 27. 20:11
 28/28 anonim ***** válasza:

21-es vagyok.

Amúgy találkoztál már velük egyáltalán élőben? Mert nekem kicsit úgy tűnik mintha egy-két dolgot csak sejtenél.

2016. máj. 27. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!