Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik srác lenne a jobb választás?

Figyelt kérdés

Mindkettő egyformán tetszik, de nehéz eldöntenem, hogy számomra melyik lenne a jobb. Örülnék neki, ha valaki értékelhető választ tudna adni mocskolódás helyett! :)

1. Az egyik srácon nem sokan gondolkodnának, mert olyan, mint egy herceg. Jól néz ki, magas, szőke, kék szemű, és nagyon gazdag. Kedves is, értelmes, udvarias, megbízható. Annyi hátrányt tudnék csak mondani, hogy talán kicsit túl higgadt személyiség, nem igazán tud lelkesedni dolgokért, és elég kevés a szabadideje is.

2. Ő lényegében pont az elsőnek az ellentéte. Kevés lánynak jön be, nagyon sovány, nem menő srác, és még fiatalabb is nálam. De nekem tetszik külsőre is, és sok közös témánk van, tetszik a humora, olyan rendes gyerek, nagyon figyelmes, ő biztosan nagyon megbecsülne. Viszont elég otthonülős fajta, leginkább csak gépezik.

3. Írnék magamról is egy kicsit. Sok rossz tapasztalatom volt a múltban, ezért most olyan pasit keresek, akire lehet számítani, nem eltűnős fajta, nem bunkó, és akivel sok közös programot lehet együtt szervezni. A pénz nem fontos, mert a mi családunknak is van. Nekem nagyon fontosak a beszélgetések, nem akarok olyan kapcsolatot, ahol folyton unatkozunk egymás mellett.

Még egyikőjükkel sem történt csók meg szex, csak beszélgetés volt. Fogalmam sincs, mit kellene tennem, mert nem akarom az egyikőjüket megbántani sem. :/

20L

2016. máj. 27. 10:24
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Na eppen ezert mondtam hogy ovisok a lanyok 20 eves korukban is meg hogy ok erettebek na hogyne. Csodalkoztok hogy rengetegen a 30+ os noket nezegetik? Nem kene ezen csodalkozni mert itt van a pelda!
2016. máj. 27. 11:20
 12/28 anonim ***** válasza:
Én azt mondanám, mindkettőt hagyd, mert ha vmelyikük az "igazi" lenne, azonnal tudnád... itt meg mindkettőnél vannak olyan rossz tulajdonságaik, amik miatt nem mersz lépni. Amúgy leírás alapján mindkét srác tök rendben van, az 1-est is úgy értelmezem, hogy tudtok beszélgetni és megbízható.
2016. máj. 27. 12:10
 13/28 A kérdező kommentje:
Egy randi után még nem szoktam senkibe sem szerelmes lenni. Másrészt velem is volt már ilyen helyzet, mármint a pasi részéről, szóval tudom, miről van szó. Különben sem kell az álszent duma, hogy itt mindenki egyszerre csak egy valakivel ismerkedik, mikor a legtöbb pasi olyan, hogy fűre-fára ráír, aztán valamelyiknek hátha bejön...
2016. máj. 27. 12:11
 14/28 anonim ***** válasza:
66%
Nőj fel kérlek. Persze, nem elszel szerelmes az első talin, de miez, hogy a mi véleményünket kéred ki, hogy melyiket válaszd? Már régen rossz ha választani kell. Nem kell szerelmesnek lenned, de érezned kellene, hogy melyik fiú iránt érzel vonzódást, de elárulom: egyik iránt se, mert úgy akarsz választani mint ha cipőt vennél. Gyerekes vagy és szánalmas.
2016. máj. 27. 12:58
 15/28 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy gyerekes vagyok, de sosem zavart. :D Ha téged igen, akkor nem kell ide válaszolgatni, ennyi.

Különben sem az itteni emberek véleménye alapján fogok dönteni, csak kíváncsi voltam.

2016. máj. 27. 13:06
 16/28 anonim ***** válasza:
Szerintem te is álszent vagy. Egyértelmű, hogy a szőke herceget választod, én is a szebb lányt választanám fordított esetben, ilyen paraméterekkel.. De vállalom is, nálatok meg sokszor jön, hogy a belső a legfontosabb. Ha így lenne már rég a második sráccal lennél. Szóval, te is álszent vagy. :)
2016. máj. 27. 13:10
 17/28 anonim ***** válasza:

Kár volt itt kérdezned.

Egyébként az elvárásaid alapján a 2 es.

2016. máj. 27. 13:48
 18/28 anonim ***** válasza:
51%
Nem csak gyerekes vagy, de idióta is:)
2016. máj. 27. 14:08
 19/28 A kérdező kommentje:
18, az az én bajom. :)
2016. máj. 27. 14:27
 20/28 anonim ***** válasza:
Sajnálom szegény srácokat...csak szórakozni akarsz velük ez látszik...Remélem időben észreveszik
2016. máj. 27. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!