Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik srác lenne a jobb választás?
Mindkettő egyformán tetszik, de nehéz eldöntenem, hogy számomra melyik lenne a jobb. Örülnék neki, ha valaki értékelhető választ tudna adni mocskolódás helyett! :)
1. Az egyik srácon nem sokan gondolkodnának, mert olyan, mint egy herceg. Jól néz ki, magas, szőke, kék szemű, és nagyon gazdag. Kedves is, értelmes, udvarias, megbízható. Annyi hátrányt tudnék csak mondani, hogy talán kicsit túl higgadt személyiség, nem igazán tud lelkesedni dolgokért, és elég kevés a szabadideje is.
2. Ő lényegében pont az elsőnek az ellentéte. Kevés lánynak jön be, nagyon sovány, nem menő srác, és még fiatalabb is nálam. De nekem tetszik külsőre is, és sok közös témánk van, tetszik a humora, olyan rendes gyerek, nagyon figyelmes, ő biztosan nagyon megbecsülne. Viszont elég otthonülős fajta, leginkább csak gépezik.
3. Írnék magamról is egy kicsit. Sok rossz tapasztalatom volt a múltban, ezért most olyan pasit keresek, akire lehet számítani, nem eltűnős fajta, nem bunkó, és akivel sok közös programot lehet együtt szervezni. A pénz nem fontos, mert a mi családunknak is van. Nekem nagyon fontosak a beszélgetések, nem akarok olyan kapcsolatot, ahol folyton unatkozunk egymás mellett.
Még egyikőjükkel sem történt csók meg szex, csak beszélgetés volt. Fogalmam sincs, mit kellene tennem, mert nem akarom az egyikőjüket megbántani sem. :/
20L
Azért vicces, hogy felsorolod tulajdonságnak "és nagyon gazdag".
"De nekem tetszik külsőre is, és sok közös témánk van, tetszik a humora, olyan rendes gyerek, nagyon figyelmes, ő biztosan nagyon megbecsülne."
Említetted, hogy ezekre vágysz, akkor mi a kérdés ?
Hát ha tényleg a 3. pont alapján keresel, akkor szerintem egyértelmű, hogy a másodikat kéne. Ezzel ellentétben van egy olyan érzésem, hogy az elsőt fogod :D
Amúgy az otthonülés dolog sok embernél úgy van ám, hogy nem akarna ő otthon ülni egész nap, csak nincs kivel elmenni. Haverokkal én is elmegyek ide-oda, de nem annyiszor mint régebben, viszont nem ülnék ennyit itthon, ha lenne barátnőm. :) 22/F
Szerencsétlen fiúk...És ezt most nőként mondom neked.
Gondolj már bele, ha neked azt mondanák, hogy téged választalak vagy adott esetben nem téged választalak.
Hát köszi, de én senkinek sem szeretnék egy választás lenni. Ezt érezni kell, nem pedig választani.
Az meg egyenesen nevetséges, hogy egy ilyen ügyben kéred ki vad idegenek tanácsát. Ha a kettes számú versenyző kap több szavazatot, akkor vele fogsz járni?
Jajjj, annyira gyerekes még a gondolkodásod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!