Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik srác lenne a jobb választás?

Figyelt kérdés

Mindkettő egyformán tetszik, de nehéz eldöntenem, hogy számomra melyik lenne a jobb. Örülnék neki, ha valaki értékelhető választ tudna adni mocskolódás helyett! :)

1. Az egyik srácon nem sokan gondolkodnának, mert olyan, mint egy herceg. Jól néz ki, magas, szőke, kék szemű, és nagyon gazdag. Kedves is, értelmes, udvarias, megbízható. Annyi hátrányt tudnék csak mondani, hogy talán kicsit túl higgadt személyiség, nem igazán tud lelkesedni dolgokért, és elég kevés a szabadideje is.

2. Ő lényegében pont az elsőnek az ellentéte. Kevés lánynak jön be, nagyon sovány, nem menő srác, és még fiatalabb is nálam. De nekem tetszik külsőre is, és sok közös témánk van, tetszik a humora, olyan rendes gyerek, nagyon figyelmes, ő biztosan nagyon megbecsülne. Viszont elég otthonülős fajta, leginkább csak gépezik.

3. Írnék magamról is egy kicsit. Sok rossz tapasztalatom volt a múltban, ezért most olyan pasit keresek, akire lehet számítani, nem eltűnős fajta, nem bunkó, és akivel sok közös programot lehet együtt szervezni. A pénz nem fontos, mert a mi családunknak is van. Nekem nagyon fontosak a beszélgetések, nem akarok olyan kapcsolatot, ahol folyton unatkozunk egymás mellett.

Még egyikőjükkel sem történt csók meg szex, csak beszélgetés volt. Fogalmam sincs, mit kellene tennem, mert nem akarom az egyikőjüket megbántani sem. :/

20L

2016. máj. 27. 10:24
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Talán tölts el velük kicsit több időt, és érezni fogod, hogy kinek a társaságában érzed magad jobban.
2016. máj. 27. 10:29
 2/28 anonim ***** válasza:

Azért vicces, hogy felsorolod tulajdonságnak "és nagyon gazdag".

"De nekem tetszik külsőre is, és sok közös témánk van, tetszik a humora, olyan rendes gyerek, nagyon figyelmes, ő biztosan nagyon megbecsülne."

Említetted, hogy ezekre vágysz, akkor mi a kérdés ?

2016. máj. 27. 10:30
 3/28 anonim ***** válasza:
Egyértelmű hogy a herceget
2016. máj. 27. 10:31
 4/28 anonim ***** válasza:
magas szőkét,mert utálom az alacsony humoros törpéket
 5/28 anonim ***** válasza:
90%

Hát ha tényleg a 3. pont alapján keresel, akkor szerintem egyértelmű, hogy a másodikat kéne. Ezzel ellentétben van egy olyan érzésem, hogy az elsőt fogod :D

Amúgy az otthonülés dolog sok embernél úgy van ám, hogy nem akarna ő otthon ülni egész nap, csak nincs kivel elmenni. Haverokkal én is elmegyek ide-oda, de nem annyiszor mint régebben, viszont nem ülnék ennyit itthon, ha lenne barátnőm. :) 22/F

6/28 anonim ***** válasza:
100%
Az alapprobléma hogy egyikbe sem vagy szerelmes és hideg fejjel paraméterek alapján választani nem a legszerencsésebb.
2016. máj. 27. 10:35
 7/28 anonim ***** válasza:
Találkozz mindkettővel még párszor.Írd le egy lapra,hogy melyek a legfontosabb tulajdonságok,amiket keresel.Ennyi leírásból mindkettőben van olyan,amiért nekem nem kellenének.Otthonülős nagyon kizárva,túl higgadt személyiség,akinek alig van ideje,megint kizárva.Ha nagyon muszáj lenne választani,akkor ennyiből inkább a második.Az első tudja magáról,hogy szép,valamiért nem tudnék benne igazán megbízni,meg a sok pénz nincs mindenkire jó hatással.
2016. máj. 27. 10:37
 8/28 anonim ***** válasza:
86%
Mi ez, zsibvásár, hogy választani kell? Egyikbe se vagy szerelmes, egyiket se akarod igazán, ha akarnád akkor nem tetted volna fel a kérdést. Javaslom, hogy egyiket se válaszd, mert úgy se lenne hosszú kapcsolat belőle. Nem is értelek, komolyan mondom. Kiírsz egy kérdést, hogy melyiket válaszd? Nem két autó között kell választani, aminek leírod a tulajdonságait.. Nőj fel!
2016. máj. 27. 10:55
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Az komoly, hogy úgy választanak csávót is ahogy cipőt.
2016. máj. 27. 11:03
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsétlen fiúk...És ezt most nőként mondom neked.

Gondolj már bele, ha neked azt mondanák, hogy téged választalak vagy adott esetben nem téged választalak.

Hát köszi, de én senkinek sem szeretnék egy választás lenni. Ezt érezni kell, nem pedig választani.

Az meg egyenesen nevetséges, hogy egy ilyen ügyben kéred ki vad idegenek tanácsát. Ha a kettes számú versenyző kap több szavazatot, akkor vele fogsz járni?

Jajjj, annyira gyerekes még a gondolkodásod!

2016. máj. 27. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!