Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik kapcsolat tipus jobb, melyik imponál nektek jobban és miért? (többi lent)
1, A vad, mindent elsöprő, vágyakkal teli szerelem, ami fűt téged és kiragad a hétköznapokból
2, gyengéd csendes szerelem. Éldegéltek kettecskén, semmi különös nincs az életetekben. Egymáshoz bújva telnek napjaitok
Úgy írod le, hogy szánkba adod a választ. Őszintén szólva nem tetszi, mert mindkettőt egy szemszögből láttatod. Az egyes nem fog megnyugodni soha, olyan apát meg ki kíván a gyerekeinek, aki vadló módjára csapkod és képtelen leszállni a hétköznapokba, meglátni, hogy jé, van telefonszámla is, nem csak plüssbilincs.
A gyengéd szerelem, ami szerinted "semmi különös" lehet nagyon mély és olyan, ami "kiragad a hétköznapokból" (Speciel az én "csendes szerelmem" úgy megmutatta ezt, hogy jó pár másodpercig azt hittem, elájultam, fogalmam nem volt, hol is vagyok, és ehhez nem kell még falhoz sem vágnia).
Úgy gondolom, hogy időszakosan mindkettő megvan egy kapcsolatban. Ha azonban valaki leragad az egyikben, akkor az nem jó. Egyik sem, ha állandósul.
Egyetértek az elsővel, nagyon szubjektíven írod le a két típust.
Én a 2. fajtában élek évek óta a párommal, és csak abból a szempontból igaz, amit leírtál, hogy a szerelmünk "csendes" és "gyengéd". Évekig voltunk jóbarátok, mielőtt összejöttünk, szóval nincs hatalmas, mindent elsöprő valami, de ettől függetlenül van benne szenvedély, van benne vágy, csak visszafogottabb. Ettől függetlenül az életünk nem unalmas, nagyon tevékenyek vagyunk, rengeteg mindent csinálunk, és közben támaszai is vagyunk a másiknak a nehéz helyzetekben. Nem abból áll az életünk, hogy egymáshoz bújunk.
Fixen a 2.
A vad mindent elsöprő butaság elmúlik idővel és legtöbbször semmi nem marad utána, ami együtt tartaná a párt.
Az 1-es.
Mert nem akarok egy monoton unalmas kapcsolatot egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!