Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találni manapság introvertált lányokat?
Sziasztok! A kérdésem az lenne,hogy introvertált lányokat/hölgyeket merre lehet találni? hol lehet velük legkönnyebben ismerkedni?
Tudom, nehéz a kérdés, de mégis ők vonzanak leginkább. A visszahúzódó, kicsit maguknak való lányok. És őket nem találom meg sem szórakozóhelyen, sem random a városban,, mert élből elutasítanak :(
Ha privátban segítetek, azt is megköszönöm!
ma 17:39
Már kezdek nyitottabb lenni, de 2-3 éve még betegesen rettegtem az emberektől, egész nap arról álmodoztam hogy itthon lehessek magamban, mégis volt 3-4 barátom, akikkel nagyon szívesen ültem össze 1-2 italra hétvégente.. Ez nem ennyire fekete/fehér, bár ezt már a másik válaszoló is írta. :)
17:56 kevered a fogalmakat. Az introvertált ember teljesen egészséges lelkileg, békében van a saját természetével és nem retteg semmitől. Amiről te beszélsz az valami lelki probléma. Az ilyen összekeverések miatt tartják az introvertáltakat nem normális, beteg embereknek...
Amúgy nehéz kérdés, hisz az introvertáltaknak pont az a lényege, hogy nem ők a társaság lelke. Én van hogy hetekig, hónapokig nem beszélek a családon kívül mással, legfeljebb ha ügyeket intézek. :D Ha jobban belegondolok, ha nincs valami dolgom akkor nem is nagyon sokszor eljárni. Legfeljebb kutyát sétáltatni, néha más hobbik miatt, esetleg egy nagyon jó barát kirángat. Interneten meg értelemszerűen nem ismerkedek, teljesen ellentétben áll az introvertáltság lényegével. :D
Bárhol lehet introvertáltakat találni.
Úgy lehet őket a legkönnyebben felismerni, hogy általában egyedül csinálnak olyan programokat, amiket mások társaságban, és láthatóan élvezik is ezt.
Én is introvertált lány vagyok és lazán elmegyek egyedül futni, edzeni, sétálni, vásárolni, mozizni, kirándulni.
Itt az oldalon a legtobb parkapcsolati kerdeshez odairja 1-2 h jaj en ezt meg azt gondolnam de meg sosem volt parom X/L
Tipikus burkolt tartalom "irjon mar valaki privit szingli kiehezett, szeretethianyos csaj vagyok"
Sok sikert ;)
Nem könnyű, hisz az ilyen lányok "rejtőzködnek".
Talán netes játékok, könyvtár, netes társkeresők.
Annak örülj, hogy ma sokkal könnyebb dolgod van, mint 20 éve lett volna.
Merre laksz?
(privit nem kérek, nem vagyok introvertált lány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!