Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Introvertált embertársaim, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Introvertált embertársaim, ti hogyan "épültök" be kialakult baráti körökbe és ismerkedtek egyetemistaként? 20/F

Figyelt kérdés

Idén kezdtem az egyetemet és már az első naptól azt láttam hogy az emberek 90%-a összehaverkodott valakivel, vagy legalább a gólyatáboros "emlékszel arra az estére amiből semmire sem emlékszünk" történeteket elevenítették fel egymásnak (ahol nem voltam). Azóta persze már kialakult körök vannak, amibe úgy érzem már nem fogok tudni bekerülni, ez már nem olyan mint a gimnázium ahol akkor is megismerted a másikat ha nem akartad.

És itt adódik a párkapcsolat-kialakítási probléma. Nem tudok idegen lányokkal beszélgetést kezdeményezni, teljesen lefagyok ilyen helyzetben, nekem kell az hogy valamennyire ismerjem előtte és tudjam milyen téma érdekli. Szóval ha nem kerülök be olyan baráti körbe ahol női egyedek is vannak akkor esélytelen a dolog.

Van valakinek tapasztalata hasonló témában?

2015. dec. 2. 20:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

sehogy. :D

nekem nem sikerült,csak felületes kapcsolataim vannak egy-két lánnyal.És randizni se voltam egyszer se pasival egyetemről(Amikor közbe mindenhonnan máshonnan igen). 25/N

2015. dec. 2. 20:05
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Nekem sem igazán ment :D De amikor de, akkor a gyakorlatok, laborok, tesiórák voltak a legalkalmasabbak erre.
2015. dec. 2. 20:10
 3/10 A kérdező kommentje:
1-es: Hát nekem a mindenhonnan máshonnan is jó lenne, de az említett okok miatt az még esélytelenebb. :) Vonatkoztassunk el inkább az egyetemtől és nézzük általánosságban a dolgot.
2015. dec. 2. 20:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Oh, nekem ez a téma nagyon nagyon ismerős. Csak én mindig azt hittem velem vannak gondok, hogy nem tudok könnyen ismerkedni (pedig néha mégis nagyon megy, de alapvetően inkább befelé forduló vagyok stresszhelyzetben mint pl egy új közeg).

Én ilyen random találkozókon, önkénteshelyeken, diákszervezetekben ismerkedtem meg a felnőtten szerzett barátaim nagy részével. Első helyzetben mindenki nyitott, mert ismerkedni szeretne, önkéntesség során egy közös ügy összehozhat másokkal, és ugyanez a helyzet a diákszervezet esetében is.

2015. dec. 2. 20:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem vagyok egyetemista, de a válasz a kérdésedre: sehogy. Nem is akarok beépülni. Én tipikusan olyan ember vagyok, akinek a hangját csak akkor hallják, ha hozzászólnak vagy kérdeznek tőle valamit. Nem érdekel túlzottan, hogy kilógok a sorból.
2015. dec. 2. 21:16
 6/10 anonim ***** válasza:

En csoportbizalmi lettem, igy mindenki megismert. Aztan jartam emiatt a hök gyulesekre, igy ott is. Amigy meg orak kozott az sulaban mindig odaultem traccspartizni. Nem voltam ense golyataborban, de megis mindenki ismert, meg a tanarok is nevrol.

N

2015. dec. 2. 22:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Sehogy. Teljesen ellentétes személyiségem van egy átlag egyetemistához képest. Nem iszok alkoholt, nem dohányzok, nem járok ilyen szórakozóhelyekre. Nem érdemes más személyiséget magadra erőltetni.
2015. dec. 2. 22:27
 8/10 anonim ***** válasza:

Kialakult baráti körökbe ne is próbálj beépülni, inkább keress hozzád hasonlóan "egyedül lófráló" alakokat. Nagyon sok van hidd el! Ez által minél több hozzád hasonló emberrel megismerkedhetsz és lesz egy saját baráti köröd, nem kell személyiségidegen arcokkal jópofiznod.

A gólyatábor kihagyása meg hatalmas hiba. Nem azért mert így nem ihattál és fetrenghettél részegen a többi táborozóval, de még jobban megfosztottad magad az ismerkedéstől. Életem talán eddigi legjobb döntése volt, hogy az utolsó pillanatban jelentkeztem, és elmentem a táborba. Hasonlóan introvertált típus vagyok, de ott megismerkedtem olyan emberekkel akiknek a 90%-val ma is jó a kapcsolatom és nélkülük talán még az egyetemet sem lenne esélyem elvégezni.

2015. dec. 2. 22:55
 9/10 anonim válasza:

Én se voltam gólyatáborba, de lehetséges a "beépülés" pláne ha idén kezdted az egyetemet. Mondjuk valamilyen project-et kell csinálni vagy éppen órai közös feladatot és beoszt melléd valakit a tanár mert nyilván nincs párod. Na azzal ugye beszélned kell. Az már egy olyan vki akitől meg tudod legközelebb kérdezni, hogy "mi volt a házi?", "hogy vagy?" stb. (ezen a szinten a legkönnyebb megragadni :( ,de jobb mint a semmi) El tudsz menni kocsmatúrára, ahol jobb esetben a seniorok kiszúrják, hogy egyedül bóklászol(ez a dolguk)és megsajnálnak.Vagy elmész szakestre, ahol csapatok vannak, meg feladatok pont ezért, hogy mindenki beépüljön mindenhova. Felszínes dumálások nélkül viszont sajnos nem tudod meg, hogy az adott ember rendes-e (leáll-e veled) vagy sem. Általában rendesek szoktak lenni és szeretnek magukról beszélni. És az sem mindig igaz, hogy azokhoz kell odamenni, akik egyedül vannak, mert gyakran nem is akarnak beszélgetni. Na de a lényeg, hogy a fent említett opciók segítségével szerzel magadnak egy-két spant, akik felkarolnak mert amúgy jó arc vagy csak csigusz, akivel eltudtok járogatni inni vagy ha nem iszol, akkor nem-inni és esetleg ismernek egy-két lányt is vagy ők nem ilyen kis csigabigák (mint mi) és odamentek együtt lányokhoz beszélgetni. Nagyon fontos a későbbiekben hogy az egyetemmel legalább egy városban vagy közel lakj, ha esetleg hívnak valahova a többiek, akkor majdnem MINDIG el tudj velük menni buliba,moziba stb... ez a neheze, hogy ha egyszer leállnak veled akkor tartani kell a kapcsolatot, mert különben uncsi vagy.

Bocs az esszéért. Csak nem szeretném ha egyedül éreznéd magad, ha önhibádon kívül nehezen közeledsz az emberek felé, pedig szeretnél. 20/L

2015. dec. 3. 00:20
 10/10 anonim válasza:
#9-es vagyok, elírtam, mert 21 éves és harmadéves ha ez számít... de ne hallgass rám, mert nincsenek barátaim csak csoporttársaim akikkel szoktam beszélgetni
2015. dec. 3. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!