Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Temperamentumos, vicceskedős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Temperamentumos, vicceskedős nőként van esélyem introvertált fiúknál?

Figyelt kérdés

Vagy ne is erőlködjek ezzel?

Egyszerűen félnek tőlem. Ha visszafogom magam, akkor is.

Pedig nekem az ilyen félénk pasik jönnek be, meg párkapcsolatilag bennük látnék élhető jövőt, de egyszerűen nem tudok a közelükbe férkőzni.

Ronda se vagyok, sőt :D

Ha már régóta várok, hogy lépjenek, én szoktam lépni, még randira is képes vagyok elhívni őket, de egyszerűen egy részen nem tudnak továbblépni... Mármint hogy több is legyen a baráti kapcsolatból.

Attól félek, hogy az ilyen típusú fiúk el sem tudják képzelni, ilyen olaszos beütésű csaj mellett, mint én :S Megjátszani magam meg megintcsak semmi értelme.

Kíváncsi vagyok, mit gondoltok erről a témáról!

25/N

2016. máj. 17. 06:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom hogy ilyen nincs mint te.
2016. máj. 17. 06:34
 2/17 A kérdező kommentje:

Hogyhogy? Mi értelme hazudni egy arctalan oldalon? :(

Tényleg ilyen vagyok!

2016. máj. 17. 06:37
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is kicsit introvertált vagyok, de nálam lenne esélyed. Mondjuk én azért tudok lépni, ha érdekel valaki, esetleg az elején kicsit nehezen hinném el, hogy lenne hozzá türelmed míg úgy tényleg megnyílok, de nem zárkóznék el a lehetőségtől.

26/F

2016. máj. 17. 06:40
 4/17 anonim ***** válasza:
Konnyen elofordulhat hogy masok latjak hogy komoly szemelyisegbeli problemaid vannak, csak te olaszos beutesnek nevezed. Nem nagy elony ha duhkezelsi problemaid vannak.
2016. máj. 17. 07:22
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a párkapcsolat egyensúlyának része hogy a temperamentumok kiegészítsék egymást.

Tehát természetesen van esélyed, sőt - olyanoknál mint én, nagyobb esélyed van mint az átlagos lányoknak.

Magamból tapasztalatából kiindulva az introvertáltság abszolút nem zárja ki hogy magabiztos, céltudatos, figyelmes és odaadó legyek egy lánnyal.

Nem is értem miért nem tudsz a közelükbe férkőzni? Legalábbis magamról nem tudom elképzelni hogy valaki ne férkőzhessen a közelembe - inkább csak azt tudom magamról hogy nem nyomulok, nem kérek el telefonszámokat.. Tehát nem csajozok, nem fejezem ki hogy randizni akarok. Hanem pont azt szeretem ha lányon látszik az érdeklődés és hagyom hogy alakuljon a kapcsolatunk - mert nem sietek sehova, ha már jól érzi velem a lány, érzi a figyelmem és hogy Ő van a figyelmem középpontjában, akkor alakul a kapcsolat. Persze lépni is tudok az ügy érdekében - itt is fontos az egyensúly és lépek ha sejtem hogy a lány nem mer lépni :)

Igazából szerintem Te jól teszed hogy introvertált fiúkat keresel. Csak nyilván fel kell ismerned ha azért nem tudsz a közelükbe férfkőzni mert tényleg nem akarják - ezzel nyilván nem tudsz mit csinálni. Én nem ilyen vagyok, de vannak akik egyszerűen nem akarnak lányt mert jó nekik a saját kis életük.

2016. máj. 17. 08:13
 6/17 anonim ***** válasza:
Persze hogy van, de erőltetned kell, elvégre introvertáltak. Ha nem kellene erőltetni lehet hogy nem is tetszenènek. ;)
2016. máj. 17. 08:27
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejönne ez a személyiség, csak nem mernék kezdeményezni. Úgyhogy ha tényleg ilyen társat keresnél, akkor van esély hogy találsz, csak ne add fel.
2016. máj. 17. 08:35
 8/17 anonim ***** válasza:

Azért az, hogy temperamentumos sokmindent takarhat. Ennyiből nehéz véleményt alkotni. Én elég introvertált vagyok és nem nagyon szoktam kezdeményezni párkapcsolatot, de ettől függetlenül a haverjaimmal tökéletesen elvagyok és ott nem vagyok félénk. és ha ez a temperamentum azt takarja, hogy a haverjaim előtt irányítgatni akarna a csaj, vagy nem tudom férfinak érezni magam mellette hát akkor köszi, de ilyen párkapcsolat nem kell. Ha meg el mered hívni őket randira akkor amúgy a csókot is nyugodtan kezdeményezd, legalábbis nekem annál szokott gond lenni, hogy túlgondolkodom és akkor most megcsókoljam vagy ne meg mikor hogyan. Azért ha már megvolt a csók egy introvertált típus is tud lépni szerintem.

25/F

2016. máj. 17. 09:58
 9/17 anonim ***** válasza:
Nekem minden vágyam egy ilyen lány, úgyhogy biztosan van esélyed. Nem tudom miért nem lépnek tovább veled, akikkel találkoztál. 22/f
2016. máj. 17. 10:16
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lehet esélyed. Attól, hogy valaki introvertált típus nem biztos, hogy kerüli az ilyen típusú embereket. Magam is introvertált típus vagyok, de ettől függetlenül jól tudom érezni magam olyanok társaságában akik extrovertáltak. Jobban be tudok csatlakozni egy megindított társalgásba mint ha nekem kéne elkezdenem azt. Ami nekem ilyen barátnő esetén fontos lenne az annyi, hogy fogadja el, hogy én más milyen természet vagyok de gondolom ha neked az ilyen típus jön be akkor ezzel nincs gondod.

26/f

2016. máj. 17. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!