Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondjátok egy nőre, hogy temperamentumos? Szeretitek vagy sem az ilyen tulajdonságú embereket?
Én is nő vagyok és rám is ezt mondják. Többnyire olyan szituációkban aggatták rám ezeket a jelzőket, mikor nem tetszett, h vlkinek nem ugyanaz a véleménye, mint nekem és egyből hevesen, gesztikulálva érvelek, tipikusan úgy, hogy 1000 km-ről is felismerik, hogy te vagy az (hangról is meg mozgásról is...:D).Úgy általánosságban, én szenvedélyesnek, heves vérmérsékletűnek, egyéni stílussal megáldottnak (finoman fogalmazva) képzelem az ilyen embert, a tapasztalataim alapján.
Sokszor hallani, hogy a temperamentumos csajok így áááá, meg úgy úúúúú, az én csajom legyen temperamentumos blablabla. stb., de szerintem azért nem olyan nagy előny...
Mármint vannak olyan helyzetek, amikor jól jönnek ezek a tulajdonságok, de egy idő után ne
bocsi, a vége lemaradt
szóval egy idő után nehezen elviselhető és nekem is sokszor uralkodnom kell magamon, h fogjam vissza magam...
úgyhogy megvn a jó meg a rossz oldala ennek.
Bár, lehet, hogy ez nem is ezt jelenti, de pl. az én esetemben így tudom értelmezni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!