Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen következményei lehetnek annak hogy ekkora lett a nők igényei, elvárásai a férfiakkal szemben?
9-es... ezek EGYES nők elvárásai. Nem az összesé. Persze ha mindenki a felszínes hülye p.csákat érti nők alatt, értem a kérdést.
Párom speciel mackós alkatú, nem izmos, nincs kocsija, jelenleg még az anyjával lakik 30 felett (júliusban fogunk összeköltözni külön)... ( mondjuk ilyenkor szokott minden lúzer nekem ugrani, hogy hazudok, szóval nem várom, hogy elhidd...).
Le merem fogadni, hogy annak a palinak volt nője, nem is akármilyen..
10-es.
Számtalan olyan férfit ismerek,aki valóban komolyan gondolná a nőkkel,és mindig is így tett volna. Azonban mivel egyik sem született jóképűnek,még csak szóba sem állnak velük a nők. Hiába akarnak ők komolyat a nőktől,egyszerűen mintha nem is léteznének a nők szemében...
24/F
A nőknek a férfiakkal szemben? :D Vicces vagy. Akkor előbb inkább azt nézzük meg, hogy a férfiaknak, meg úgy az egész társadalomnak mekkora elvárásai vannak a nőkkel szemben!
Ha tőlem elvárják, hogy nőként tanuljak, dolgozzak, legyen karrierem, pénzem, céljaim, de közben valósítsam már meg a "női pricnípiumomat" is és akkor legyek anya, feleség, vezessek háztartást is és mellette nézzek ki jól, figyeljek magamra, ne hízzak el, öltözzek divatosan és még sorolhatnám...
Ennek elmondjam, milyen következményei vannak? 24 éves vagyok, 2 diplomám van, jó munkahelyem, szépen ível a karrierem, de már egyre több helyről jön a b*sztatás, hogy "na és gyerek mikor lesz? férjed mikor lesz? lakásod mikor lesz?". Mibű? Meg mikor?
Szerintem semmi összefüggés nincs a külső és a belső között. Sőt általában a csinos, szép lányok az okosak, kedvesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!