Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Utolsó ismerkedési alkalom, mit tegyek?
Hanyagolnád a facebookot, meg az online marhaságokat és 1x odamennél életedbe még lenne is esélyed.
Vagy javasolni tudom az ásd el magad feleszerelés mielőbbi beszerzését.
Ha ciki egy szituáció, tedd még cikibbé nevessetek rajta. Ezerszer jobb mintha csak te érzed magad kínosan.
Mert mi a szörnyület történhet, hogy odamész hozzá, azzal az okkal, ami a valós ok? Vizsga után odamész, és elmondod h te mennyire szívesen meginnál vele valamit, ha nagyon őszinte akarsz lenni, azt is hozzáteheted, hogy még szerencse, hogy az utolsó pillanatban rávetted magad, mert akkor lehet több alkalmad nem lett volna. Vagy akármi...ha zavarban vagy normális, mivel tetszik neked. Kezeld az érzéseid természetesen, mond ami éppen a nyelveden van, aztán legrosszabb esetben is te legalább megtették mindent.
24l
Ember, ha már rád mosolyog, akkor élőben kommunikálj vele! Menj oda a vizsgakor, de számíts rá, hogy a vizsga miatt nem épp az ismerkedésen fog az esze járni.
Amúgy meg semmit se jelent ha egy nő mosolyog. Ilyen a nők természete.
Menj oda hozzá, kezdj el beszélgetni vele, aztán ha már dumáltok, egyszerűen mondd meg neki, hogy nagyon tetszik neked. Aztán lesz, ami lesz, max. elhajt, de legalább megpróbáltad.
Életem valszeg legjobb nőjét szalasztottam el egy ugyanilyen utolsó ismerkedési alkalommal a félév utolsó szemináriumán, te ne kövesd el ezt a hibát.
Èn nőkènt ajánlom kedves kérdező figyelm3be az álláspontom:
Ku@ára nem èrdekelne h megjeloltèl facen...
Ha èlőbe rád mosolygok akkor èlőbe van esèlyed.
Sose èrtettem mièrt nem mernek a fèrfiak odajönni...
A facebook egy dolog. .sőt ha okosabb nem is használja.
„Hej, Iluskám! hogyne volnék én halovány,
Mikor szép orcádat utószor látom tán...”
„Jancsikám, látásod ugyis megrémített;
Hagyd el az istenért az ilyen beszédet!”
„Utószor látlak én, szivem szép tavasza!
Utószor szólt itten furulyám panasza;
Utószor ölellek, utószor csókollak,
Örökre elmegyek, örökre itt hagylak!”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!