Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg érdemes lenne ma kiadni Budapesten a lakásom a mai ismerkedési igények miatt?
Ma vagy az ötödik ilyen kérdést olvastam hogy a nőknek mennyire fontos hogy egy férfi egyedül lakjon és ne szülőkkel.
Én egy kis lakásba lakok és ezek alapján úgy látom érdemes kiadni a lakásomat és hazaköltözni anyámhoz, mert ma az a kelendő ha egy férfi külön lakik, mert így önállónak számít. Tényleg ennyi szingli pasi mellett érdemes akkor kiadni jó pénzért a lakásom?
Pesti kiadó lakásra - ha nem a nyóckerben, hanem normális környéken van - mindig van jelentkező. Férfiak, nők, egyetemisták... stb. Ha kell a pénz, költözz haza és add ki, ha nem, és jobban érzed magad így, mint anyukádnál, akkor maradj.
De azért ilyen nyakatekerten kihozni, hogy bajod van azzal, hogy a nők olyan pasikat keresnek, akik nem az anyukájukkal laknak, elég vicces... :)
"Én egy kis lakásba lakok és ezek alapján úgy látom érdemes kiadni a lakásomat és hazaköltözni anyámhoz, mert ma az a kelendő ha egy férfi külön lakik, mert így önállónak számít."
Ezt jól megfogalmaztad. Tehát egyedül laksz és haza akarsz menni anyuhoz hogy aztán megint egyedül lakj ami kb lehetetlen mert anyud is ott lakik szóval wtf?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!