Mennyi igazság van abban, hogy a lányoktól nem érdemes ismerkedési tanácsokat kérni fiúként?
Gyakran hallottam már azt, hogy a nők tanácsival nem lehet előrébb lépni a párkapcsolati életedben. Hiába nők, de valamiért rosszul fogalmazzák meg a saját igényiket. És most, hogy jobban belegondolok ismerek jó pár srácot, akinek van lány testvére, de a csajozás nem megy nekik, pedig biztosan megpróbálják "kihasználni", hogy van egy nővérük/húguk, akitől lehet tanácsot kérni.
Kedves lányok, remélem nem veszitek sértésnek a kérdést, de ez tényleg érdekel.
Van itt olyan lány, aki egyértelműen segített itt már egy fiúnak összejönni valakivel ?
Van itt olyan srác, akinek egyértelműen egy lány segített összejönni valakivel ?
Végre egy értelmes ember, aki kapisgálja!!!
Nőtől fölösleges, mert hülyeségeket beszélnek össze...
Én akinek adtam tanácsot, az utána becsajozott. Tény, hogy én nem is vagyok egy tipikus lány, és ezért teljesen máshogy közelítem meg a témát, de én lány vagyok, és adtam tanácsokat és hasznosak is voltak. :D
22L
Attól még, hogy valakinek van lánytesója nem biztos, hogy megkérdezi.
Nekem van egy bátyám és egy öcsém is, de a bátyámnak még csak arra adtam tanácsot, hogyan szakíthatna finoman a (már ex) barátnőjével. Az öcsém meg még fiatal csajozni, de már most puszilgatják, ölelgetik a lányok, így nem hiszem, hogy majd neki is kellene a segítségem :)
Különben meg szoktam tanácsot adni az ismerős fiúknak, hogyan kelthetnék fel egy-egy adott lány figyelmét és eddig sikerült nekik vagy összejönni velük, vagy legalább közeledni a kiszemelthez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!