Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ismerkedési lehetőségei vannak 30 körül egy férfinak, merre keresgéljek?
25 körül is hasonlóról tudok beszámolni.
Élőben azért nem merek ismerkedni, mert félek hogy zaklatásnak veszik a közeledésem. Online társkeresőkön meg nagyon durván lekezelőek vagy nem is válaszolnak
Lovardákban rengeteg a lány, és szinte nincs fiú. Kisebb vidéki lovardákra gondolok, ott nem jellemző, hogy a plázamacák divatból járnak oda.
Biztos van még pár ilyen "csajos" sport, én ebbe látok bele.
ha semmi nem jött be, akkor fordítsd meg az egészet. Ne te keresd a szerelmet, hanem szard le, érezd jól magad a bőrödben, de hagyd nyitva a kapukat, hogy a szerelem megkereshessen téged! :)
Azaz ismerkedj nyugodtan, de hagyd a kapcsolatkeresést, barátkozz inkább! ha valakivel meglesz a kölcsönös vonzalom, azt észre fogod venni, és ő be fog menni a kapukon :)
Nincs olyan hobbi, amit mindig is ki akartál próbálni?
Én anno tiniként akartam úgy pasit fogni, hogy elterveztem hova fogok ellátogatni, ahol maaajd véletlenül összefutok álmaim pasijával...megette a fene az összes ilyen próbálkozást, bárhova mentem, nem tudtam élvezni, mert annyira ez kattogott az agyamban...
Szerintem adj magadnak egy határidőt, hogy meddig próbálsz aktívan keresni, tenni az ügyért, ahogy mások is mondták leszólítani neked tetsző lányokat, elmenni arra a társastánc tanfolyamra, szórakozóhelyre stb...
utána meg engedd el az egészet, és találd meg amit te szeretnél csinálni.
Én most főként meetupokra járok, nem ismerkedtem meg még álmaim (következő) pasijával, de sok embert megismertem, és ki tudja, hogy akár az ilyen találkozások által kivel hoz össze a sors.
7-es
gondolkodtam, hogy bevegyem-e a konditermet (6-os voltam) ahol NE csajozz
Persze lehet ha valaki már olyan szinten van, hogy simán megcsinál egy gyakorlatot és mellette még csevegni is van ideje, tessék.
Pont tegnap futottam bele egy olyan pasiba, aki kitartóan bámult, és mivel én is izzadok és büdös vagyok ilyenkor, nem csak a férfi kollégák, plusz szeretnék az edzésre koncentrálni, elég kellemetlen volt. Magadért lejárni, úgy hogy néha összeakad egy tekinteted egy csinos lánnyal, és ha úgy alakul edzőtermen kívül megszólítod, teljesen ok, de csajozni, áh... ez olyan, mint könyvtárba járni, hogy felszedj valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!