Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötletek ismerkedési helyekre ilyen típusú férfiakkal?
Nálam az elsődleges szempont a belső lenne, hogy érzékeny, emocionális legyen, ne féljen kimutatni az érzelmeit, és nagyon ragaszkodó típus legyen. Ha ezek a tulajdonságai túlzott mértékben is jellemezik az nekem csak előny.
Külsőre csak annyi kellene hogy legalább 170 legyen, és vékony, nem kell izmosnak lennie.
Általában szórakozóhelyeken ismerkedem ,de vagy csak ilyen keménykedő "alfahím", vagy furcsa hajú fiúk jönnek oda hozzám, számomra eléggé bunkónak tekintett stílussal.
Nincs velük baj de nekem ez nem tetszik.
Szóval ötletek? Jó lenen ha nem kellene a netes társkeresésbe menekülnöm, mert tudom hogy ott sokan csak szórakoznak...
Most majd törölgetheted a leveleket hetekig...
Amúgy van nekem egy jófej ismerősöm, csak kicsit turcsi az orra.
Hmm?
A turcsi?
Őszintén ntom, mert kerestem a neten, de csak szép nőket hozott ki a gugli.
Amúgy ő egy itteni "jelenség", ha engem kérdezel, csak egy troll, de a szokatlanul kitartó fajtából.
Minden társkeresési kérdésbe bemászik előre megfontolt szándékkal és különös kegyetlenséggel elkövetett önmarcangolással öli meg a bulit.
Amúgy 30 körüli, értelmesen ír, alacsony és sztem meglehet, hogy már van 63-as szintű Paladin is.
Ha olyan típusúak vagytok amit fent leírtam és írtok én válaszolok, de csak ennyi tudok ígérni, nem ismerkedési szándékkal tettem ezt ki.
Jobban szeretnék élőben ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!