Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ötletek ismerkedési helyekre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ötletek ismerkedési helyekre ilyen típusú férfiakkal?

Figyelt kérdés

Nálam az elsődleges szempont a belső lenne, hogy érzékeny, emocionális legyen, ne féljen kimutatni az érzelmeit, és nagyon ragaszkodó típus legyen. Ha ezek a tulajdonságai túlzott mértékben is jellemezik az nekem csak előny.

Külsőre csak annyi kellene hogy legalább 170 legyen, és vékony, nem kell izmosnak lennie.

Általában szórakozóhelyeken ismerkedem ,de vagy csak ilyen keménykedő "alfahím", vagy furcsa hajú fiúk jönnek oda hozzám, számomra eléggé bunkónak tekintett stílussal.

Nincs velük baj de nekem ez nem tetszik.

Szóval ötletek? Jó lenen ha nem kellene a netes társkeresésbe menekülnöm, mert tudom hogy ott sokan csak szórakoznak...

2016. márc. 20. 14:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%

Most majd törölgetheted a leveleket hetekig...

Amúgy van nekem egy jófej ismerősöm, csak kicsit turcsi az orra.

Hmm?

2016. márc. 20. 14:43
 2/14 A kérdező kommentje:
turcsi? :D az mi lenne? :D
2016. márc. 20. 14:44
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
A turcsi orr azt jelenti, hogy az orra helyén egy 25 centis broki van.
2016. márc. 20. 14:50
 4/14 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy és milyen korú férfit szeretnél találni?
2016. márc. 20. 14:51
 5/14 anonim ***** válasza:
94%

A turcsi?

Őszintén ntom, mert kerestem a neten, de csak szép nőket hozott ki a gugli.

Amúgy ő egy itteni "jelenség", ha engem kérdezel, csak egy troll, de a szokatlanul kitartó fajtából.

Minden társkeresési kérdésbe bemászik előre megfontolt szándékkal és különös kegyetlenséggel elkövetett önmarcangolással öli meg a bulit.

Amúgy 30 körüli, értelmesen ír, alacsony és sztem meglehet, hogy már van 63-as szintű Paladin is.

2016. márc. 20. 14:53
 6/14 anonim ***** válasza:
Mostanság miért nem akar senki se neten ismerkedni? Esélyt se adtok itt, de panaszkodni tudtok...
2016. márc. 20. 14:55
 7/14 A kérdező kommentje:

Ha olyan típusúak vagytok amit fent leírtam és írtok én válaszolok, de csak ennyi tudok ígérni, nem ismerkedési szándékkal tettem ezt ki.

Jobban szeretnék élőben ismerkedni.

2016. márc. 20. 15:04
 8/14 anonim ***** válasza:
Attol h sokan csak szorakoznak neten attol meg lehet h meg tobben szeretnenek pont egy ilyen bnot. :) ne legyetek mar hulyek, egy esellyel tobb de mindegy
2016. márc. 20. 15:05
 9/14 anonim ***** válasza:
Tök jó lennék, de ez a "vékony" már megint elrontja. Legjobb formámban is max átlagos lehetek. Vékony sohasem, márcsak a csontávzam miatt sem (ha 0 gramm feleslegem van akkor is szélesebb leszek, mint az átlag, ráadásul magas is)
2016. márc. 20. 15:10
 10/14 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy könnyen lehet, hogy akik neked nem tetsző stílussal mennek oda, amúgy azok is ilyenek, csak már megszokták, hogy jobb másnak tűnni, mert különben a legtöbbször lekoptatják az embert.
2016. márc. 20. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!