Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ötletek ismerkedési helyekre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ötletek ismerkedési helyekre ilyen típusú férfiakkal?

Figyelt kérdés

Nálam az elsődleges szempont a belső lenne, hogy érzékeny, emocionális legyen, ne féljen kimutatni az érzelmeit, és nagyon ragaszkodó típus legyen. Ha ezek a tulajdonságai túlzott mértékben is jellemezik az nekem csak előny.

Külsőre csak annyi kellene hogy legalább 170 legyen, és vékony, nem kell izmosnak lennie.

Általában szórakozóhelyeken ismerkedem ,de vagy csak ilyen keménykedő "alfahím", vagy furcsa hajú fiúk jönnek oda hozzám, számomra eléggé bunkónak tekintett stílussal.

Nincs velük baj de nekem ez nem tetszik.

Szóval ötletek? Jó lenen ha nem kellene a netes társkeresésbe menekülnöm, mert tudom hogy ott sokan csak szórakoznak...

2016. márc. 20. 14:42
1 2
 11/14 Blade Bone ***** válasza:
Háát, ez most kb olyan mint a meteorológia.. ígérnek esőt, havat, aztán hétágra süt a nap. :D
2016. márc. 20. 15:33
 12/14 anonim ***** válasza:

Turcsi az nagyon nagy forma XD

Keresd meg őt kérdező sztem tuti vevő lenne rád!!

2016. márc. 20. 15:38
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha érdekel a Turcsy, ő itt a 9-es válaszoló:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randiz..

2016. márc. 20. 15:56
 14/14 anonim ***** válasza:

itt vagyok például én.bár ez attól is függ hol laksz:)

de ha te szórakozóhelyeken keresel érzelmes embereket akkor benned van a hiba.mintha kenyeret akarnál venni a autókereskedésben.arrafelé a többség kb magömlésig ragaszkodna hozzád,aztán mehetsz amerre akarsz.

vagy nem is ezt keresed amint leírtál a kérdésedben csak magadnak is hazudsz.a társadalmi elvárások által hangsúlyozott elvárások közt aligha ez szerepel.mert azok szerint egy férfinak nem kellenek érzelmek csak legyen jóképű és/vagy gazdag.és láss csodát arra aztán tényleg buknak a nők.

számos hasonló kérdést láttam már és rövid beszélgetések után mindig kiderült hogy a magát fényező hölgy ugyanolyan mint a többi ha nem még rosszabb.ebből is több fajta van:aki maga sem tudja hogy mit keres,aki vergődik a saját vágyai és a társadalmi elvárások közt,aki nyíltan összevissza hazudozik még saját magának is és semmi nem jó neki.

a netes társkeresésről könyvet írhatnék...valóban rengetegen szórakoznak ott.többnyire nők.egy férfi általában nem hazudozik mert úgy sem írnak neki,hanem ő ír a nőknek.akiket a külsőn kívül semmi nem érdekel.a sikertelenül párt keresők közt lényegesen több a férfi mint a nő.nem véletlen.

2016. márc. 20. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!