Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lányhoz évek alatt sem megy oda senki az egyetemen ismerkedési szándékkal, akkor ez azt jelenti, hogy még az átlagot sem üti meg?
A csajnak biztos kifejezetten antiszociális vagy visszahúzódó kisugárzásod van. Még azt se mondanám, hogy azért, mert biztos barátságtalanul nézel ki, mert nekem krónikus resting bitch face fejem van, és mégis mindig leszólítanak.
Ha annyira zavar, hogy senki nem szólít le, szólíts le te olyat, aki tetszik neked. Nem olyan nagy ügy.
El ne hidd amit itt a retardált pasik írnak... senkit nem szólítanak le naponta többször.
Engem ÉLETEMBEN 2x szólítottak le. :D Pedig sokat mászkálok a belvárosban egyedül, egyetemen pedig még egy pasi sem akart konkrétan ismerkedni.
Köszönöm az eddigi válaszokat, néhányan mondtatok érdekes okokat :)
Sunshine, az antiszociális kisugárzással mondasz valamit. bár külföldiek sem szólítanak le.
#4 ez megnyugtató valamennyire
#5 inkább az lenne szerénykedés, ha azt mondanám, hogy csúnya vagyok, nem véletlen azt akartad írni, hogy ne légy szerénytelen? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!