Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy lányhoz évek alatt sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lányhoz évek alatt sem megy oda senki az egyetemen ismerkedési szándékkal, akkor ez azt jelenti, hogy még az átlagot sem üti meg?

Figyelt kérdés
Mi más lehet az oka? Nap mint nap olvasom, hogy az átlagos lányokat is többször leszólítják egyetemen, utcán. Hozzám senki nem jön oda, nem szólítanak meg sem egyetemen, sem az utcán, pedig többnyire egyedül vagyok. Eddig átlagosnak gondoltam magam, lehet hogy altta vagyok, és ez lehet a hiba? Szerintetek mik lehetnek még az okai?

2016. febr. 15. 19:15
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

Teljesen logikus magyarázatokat adtatok, és a baráti körből való ismerkedés jó ötletnek tűnik, majd kialakítok egyet... majd...:D a társkeresővel viszont vannak fenntartásaim, 2x próbáltam, de nem igazán szereztem jó tapasztalatokat, és ott sem kaptam 10+ levelet/nap ahogy a többi átlagos lány, csak heti 6-4-et. :)

#29 igen, olyan szakra járok, ahol bizony nincs hiány lányokból.

2016. febr. 15. 21:46
 32/38 A kérdező kommentje:
#30 és pl. milyen jeleket vesztek észre egy lányon, melyek ismerkedési szándékot sejtetnek?
2016. febr. 15. 21:49
 33/38 anonim ***** válasza:
Szemezés, mosoly, ha lesüti a szemét, és utána lopva megint rád néz, esetleg talál valami indokot, hogy megadja a lehetőséget a kommunikációra stb. Az már csak hab a tortán, hogy nem bújik bele a telefonjába, intelligensen válaszol, ha kérdezed, érdeklődik, beszéd közben tartja a szemkontaktust, és ha bármilyen indokkal megszólítod, akkor nem flegmán reagál. De az ilyesmi sokszor még az egyetemistáknál sem működik, pedig azt hinné az ember, hogy oda intelligens és tágabb látókörű emberkék járnak.
2016. febr. 15. 21:56
 34/38 anonim ***** válasza:

Egyébként ha az évfolyamon vagy bárhol szimpatikus neked valaki, te is nyugodtan megszólíthatod.

A társkeresős 10+ levélről csak annyit, hogy hazudni bárki tud, nyilván senki nem akarja bevallani, hogy ő kevés levelet kap (bár attól függ, mi a kevés, és a mennyiség übereli-e a minőséget), szóval szerintem az ilyesmit nem kell véresen komolyan venni. Ez olyan, mint amikor nálunk senki sem akarja beismerni, hogy neki csak 12 centi állva a farka, és ha választani lehet, akkor eleve a többség 20 centis farkat fog képzeletben magára ragasztani, és azt fogja állítani magáról, hogy nagy csődör.

2016. febr. 15. 22:06
 35/38 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, jó látni, hogy lassan tisztázódnak fejben a dolgok. Bár ez a kezdeményezés elég nehéznek tűnik... de nem is csoda, a fiúknak is az, és a társadalom többnyire tőlük várja el a kezdeményező szerepet.
2016. febr. 15. 22:24
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk elég nehéz, mert sokszor tényleg gondolatolvasóknak kellene lennünk. Nem adtok jeleket, így nem könnyű eldönteni, hogy nem vagytok nyitottak az ismerkedésre, az éppen aktuális sráctól nem várjátok el a kezdeményezést, vagy szimplán csak félénkek vagytok. Utcán én sem szeretek ismerkedni, még a végén rosszra gondolnának, és tapasztalataim szerint a nők sem nagyon ismerkednek ott. Egy egyedül ülő/álló lányról meg sokan azt gondolják, hogy biztosan vár valakire, ezért sem mennek oda sokan. A másik nehézség az, amit már írtam, elbújtok a telefon mögé (tisztelet a kivételnek), így aztán nehéz kapcsolatot teremteni. Ha nyitottak vagytok az ismerkedésre, és szimpatikus nektek valaki, tessék kimutatni, és lehetőséget is biztosítani a kommunikációra, ne csak mindig azt a rohadt fb-ot bújni még szabadtéren is.
2016. febr. 15. 23:03
 37/38 A kérdező kommentje:
Én könyvet szoktam olvasni néha igazit, néha e-könyvet :)
2016. febr. 15. 23:09
 38/38 anonim ***** válasza:
Ahhoz,hogy valakit leszólítsunk kell valami biztató jel, szemezés, mosoly, velem is volt számtalanszor olyan,hogy ránéztem egy csajra, de felém se nézett, persze,hogy nem mentem oda, viszont volt hogy vonaton utaztam, ketten ültünk egy fülkében egy csajjal, találkozott a tekintetünk többször is, volt egy kis mosoly, aztán a vége az lett, addig beszélgettünk, amíg a csajnak le nem kellett szállnia. Kapcsolat vagy ilyesmi nem alakult belőle, de leszólítottam, le mertem szólítani,mert kaptam jelet, pedig én aztán eléggé visszahúzódó vagyok, sokszor zavarban vagyok még akkor is, ha a boltban fizetni kell a pénztárnál és mögöttem sorban áll vagy 10 ember. Mindent összegezve lányok, ha szeretnétek, hogy leszólítsanak benneteket akkor tessék valami biztató és egyértelmű jelet küldeni :) Persze van akinek nem kellenek jelek és oda megy mindenféle teketóriázás nélkül, de ilyenekből egyre kevesebb lesz a "biztos megaláz majd a csaj, ha odamegyek, nincs esélyem nála, biztos neki is csak a jóképűek kellenek", és stb. teóriák miatt.
2016. febr. 15. 23:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!