Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lányhoz évek alatt sem megy oda senki az egyetemen ismerkedési szándékkal, akkor ez azt jelenti, hogy még az átlagot sem üti meg?
A lehetséges okok tárháza véges és úgyis csak találgatni lehet az okokat.
Ha azt feltételezed,hogy a külsőd az oka akkor tényleg arcképpel kellene próbálkoznod.Néhány embernek akit szimpatikusnak találsz küldhetnél képet,az ő pártatlan véleményükből már talán ki lehetne indulni.:)
láthatatlan: szürke egér. nincs semmi figyelemreméltó az öltözködésedben vagy a külsődben.
elérhetetlen: egyes lányok már testbeszéddel tudatják a fiúnak, hogy kevés hozzájuk, fennhordják az orrukat, jégkirálynők...
4. éve járok egyetemre, még SOHA nem jött oda hozzám SENKI ismerkedni. Gyakorlatokon persze, elbeszélget az ember egy-két jobb fej sráccal, meg esetenként előadások, vizsgák előtt is ott tömörülünk és várjuk az elkerülhetetlent, de nem kezdeményezett, nem akart velem soha senki egyetemen bármit kezdeni, ami kicsit komolyabb lett volna annál, hogy "figyu, van 5 szabad percem, ne csak kukán álljunk egymás mellett".
Ennek ellenére azért egész biztos vagyok benne, hogy nem a megjelenésemmel van a gond, mert egyébként, más közegből szerencsére bőven kapom a pozitív visszajelzéseket. Az egyetem nekem is kicsit olyan, hogy nem pasizni megyek, a viselkedésem is gondolom kissé más, mint oldott, baráti környezetben, ami azért önmagában is elég egyértelműen befolyásolja a hozzám való viszonyulást is. Hát még ha a másik fél is hasonlóan áll a kérdéshez.
Én ebből nem vonnék le messzemenő következtetéseket sem a külsődre, sem az általános vonzerődre vonatkoztatva. Az egyetemen nem megy mindenkinek olyan könnyen az ismerkedés (mondom, 4. éve vagyok itt, aztán egy francos barát-barátot se sikerült összeszednem, pedig mindenki az egekig magasztalja az egyetem nyújtotta ismerkedési lehetőségeket- nekem inkább koliból, hobbiból jöttek a barátok is, és a párkapcsolat is, egyébként), lehet, te is ez a típus vagy.
Nem olvastam végig a korábbi hozzászólásokat vagy a te kiegészítéseid, lehet, valaki már javasolta, de én mindenesetre jó ötletnek tartanám, ha mondjuk rendszeresen aktívan vennél részt az egyetemi életben- nem tudom, melyik egyetemre jársz, vagy hogy egyáltalán van-e ott ilyen, de ahova én járok, ott van a mindenhol jelen lévő HÖK-ön kívül egy Alumni társaság is, ahova lehet csatlakozni, vagy csak úgy önmagában valamely tárgyon, kutatáson keresztül egy kisebb csoporttal jobban össze lehet melegedni, nem beszélve magukról az egyetemi bulikról, eseményekről, rendezvényekről (rendszeresen tartanak nálunk ilyeneket, és folyton keresik az önkéntes szervezőket is), amik szerintem tök ideálisak az ismerkedésre, párkeresésre.
A lehet-e skipelni az ismerkedési fázist, szemezést, stb részhez: lehet, ha baráti körből ismerkedsz. Nekem, visszahúzódó személyiség lévén, ez jött be. Baráti körben nyilván többször beszélsz, találkozol egy emberrel, akkor is, ha elsőre zavarban vagy és nézelődsz jobbra-balra, mint az egyik korábbi példában. És a 2-3-ikszedik találkozónál már fel fogsz oldódni.
Tulajdonképpen ezzel megkerülöd a randifeszkót, mert úgy ismered meg a másikat, hogy nincs benned elvárás, hogy na vajon mi lehet, meg mit gondol rólad.
(Egyetem alatt _soha_ nem kezdett velem ki senki, és amúgy utcán se szoktak leszólítani, csak a tirpák "jóaseggedkisanyám" barmok. Nekem bejött az, hogy ismerősi körben ismerkedtem - ha épp nem is mindig személyesen, de pl. hobbi kapcsán netes fórumokon kóvályogtam, ott összegyűlt egy társaság, később személyes találkozók... :) )
Ismerkedj akkor neten,ha élőben nem megy,jobbat nem tudok mondani.
Egyébként szerintem sem jellemző ez a leszólítgatás,én magam sem vagyok híve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!