Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők, mit javasoltok, hogyan közeledjen felétek egy pasi ismerkedési céllal?
Konkrét lányok egyéni véleménye érdekelne. Kérlek írjatok nemet és kort is.
Az érdekelne, hogy milyen külsőségekkel rendelkezzen egy pasi, akivel szívesen ismerkednétek, fogadnátok a közeledését.
Milyen szöveg az, amit elfogadtok az ismerkedésben?
Milyen adatokkal rendelkezzen és hogyan szólítson meg titeket egy pasi, ha interneten szeretne ismerkedni?
És továbbá mit javasoltok, milyen platformon írjon rátok? Facebookon, társkeresőn (melyiken?), Badoon vagy Tinderen?
Vagy csak személyesen kezdeményezzen nálatok? Buliban, munkahelyen, könyvtárban vagy utcán?
Illetve milyen belső tulajdonságokkal rendelkezzen egy srác ami megfelel? Legyen rendes, vagy inkább bulis, korrekt vagy laza, szorgalmas, nagydumás? Az jön be, ha teli van önbizalommal és látszik rajta, hogy szédíti a nőket, vagy ha inkább félénk, de mégis ismerkedni akar?
Felesleges a lányokat kérdezned mert ők sem tudnak válaszolni erre.
Odamész és vagy megvan benned az a plusz ami neki kell vagy nem. Olyan ez mint a kaparós sorsjegy, összesen egy esélyed van és azonnal megtudod, nyersz vagy sem.
Ha tetszel neki, akkor mindegy hogy kezdeményezel, ha nem, akkor is.
Fordított esetben neked mennyire számítana, hogy egy nő hogy kezdeményez nálad?
Szia! :)
A külsőségek természetesen nem elhanyagolhatóak,de nem a legfontosabbak. Például én szoktam látni a buszon egy srácot és nagyon szimpatikus pedig egyáltalán nem helyes. Úgyhogy ez teljesen random.
A szövegről csak annyit, hogy ne legyen ilyen ezer éve elavult béna duma. Pl.: Szia cica van gazdád? :D
Én személy szerint utálom, ha valaki ismerkedési céllal a facebookon vagy interneten keres meg. Személyesen próbálkozz minden esetben.
A belső tulajdonságok a leglényegesebbek, bár egy embert elég nehéz megismerni, hogy valójában milyen is és könnyen félre lehet ismerni. Ami még fontos, hogy a bizalom is nehezen jön létre. Legalábbis részemről.
Egy srác legyen érett, magabiztos, és érdekelje az ami a barátnőjével történik. Törődő legyen, ez nagyon fontos.
Egy normális lány ezt értékelni fogja.:)
18/L
Annyiban igaz, amit az előttem levők írtak, hogy a külsőre nézve nehéz meghatározni, milyen fiú tetszik meg. Ha van benne valami, ami megfog, az e tekintetben már elég szokott lenni. Ha olyan tulajdonságok társulnak az illetőhöz, amik kompenzálják a hátrányosabb karakterjegyeit, akkor azok akár még szerethetővé is tudnak válni. Ami alap és abszolút reálisan elvárható szerintem, hogy ne hagyja el magát. Nem az a kérés, hogy több időt töltsön a külsejével való foglalkozással, mint a nője, de ne is legyen hanyag. (szájszag stb.)
Amit személy szerint vonzónak találok (de nem feltétlenül elvárás), a borosta, a férfias kezek, sötét haj és szemek. A ma elterjedt metroszexuális hatást keltő divat ellenben nagyon nem tetszik.
- Előny, ha frappáns szövege van és ha meg tud lepni a humorával. De általában az is elég, ha kedvességeket mond és érzem, hogy komolyan is gondolja őket.
- Egyéni véleményekre voltál kíváncsi, így társkeresőn nem ilyen számító módon próbálnék ismerkedni a helyedben, ezekből ugyanis nemigen általánosíthatsz, nem vonhatsz le messzemenő következtetéseket.
Szerintem egyébéként a legtöbb lány biztonságosabbnak tartja a nem interneten való ismerkedést és bár nekem is van olyan ismerősöm, akinek bevált ez a módszer, mégsem ez teszi ki a nagy átlagot. Sajnos nagyon lutri.
Buliban inkább akkor kezdeményezz, ha nem komoly kapcsolatot szeretnél. A munkahely, a könyvtár de még az utca (buszmegálló, metró stb.) is alkalmasabb szerintem.
Az a legegyszerűbb, ha annak függvényében keresel helyet az ismerkedéshez, hogy milyen lányok társaságára vágysz, mik a céljaid vele, milyen belső tulajdonságokat keresel az illetőben.
- Belső tulajdonságnak egy fiú legyen értelmes (de nem arrogáns!), figyelmes, lehessen vele kommunikálni.
Amiket itt felsoroltál, mindegyik jó, ha nem szélsőségesen igaz rá. De ha már választani kell, inkább kevesebbet bulizzon, ne legyen túl laza. Nem vonzanak a nőcsábász férfiak, azt az érzést keltik bennem, hogy nem becsülnének meg. Ha a félénksége nem gátolja meg abban, hogy létrejöjjön közöttünk az ismerkedés, akkor minden rendben van ezzel a típussal. Nem zavar, ha visszahúzódó,de nem játszanám sokáig a kezdeményező szerepet. :P
Remélem, tudtam segíteni...
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!