Lányok, ha az utcán odalép mellétek egy pasi ismerkedési szándékkal, milyen kérdésekre illetve beszédtémákra számítotok?
Figyelt kérdés
2014. júl. 10. 20:21
2/9 anonim válasza:
arra számítok, hogy: -Nah ez csak meg akar dugni, és megpróbál hízelegni.
-őszinte voltam 20/l
3/9 anonim válasza:
Ha látom rajta, hogy szándékában áll ismerkedni, arrébb megyek, hogy már megszólítani se legyen ideje.
4/9 anonim válasza:
Van e barátod, mi a számod, találkozunk e? Jól nézel ki, szép vagy, szexelnél e velem? De nekem olyan is volt aki kerek perec megkérdezte ötezerért elmennék e vele :-D
5/9 anonim válasza:
"szia, nagyon szimpatikusnak tűnsz, csinos/szép vagy, lenne kedved meginni valahol egy kávét?" kb valami ilyesmi szokott lenni. nem tagadom, ez azért hízeleg az önbizalmamnak, de zavarba is szoktam jönni rendesen. tényleg jobban jártok fiúk, ha nem az utcán ismerkedtek, szerintem ott többen utasítanak vissza titeket
6/9 anonim válasza:
Én ezekután inkább már csak leköpném a csajokat. :-)
7/9 anonim válasza:
Utcán nem jó, discoban se, strandon se, neten sem,sehol se jó! :-)
8/9 anonim válasza:
Előző! Ha szimpatikus az a valaki, aki leszólít, akkor bárhol jó :D szóval valószínűleg te nem vagy az!
9/9 anonim válasza:
pedig én bizisten szeretek strandon/bulizós helyen/beülős kocsmákban ismerkedni :D
és szerintem a legtöbb lány is így van vele. hol ismerkednénk, ha nem itt? :D nem lehet csak munkahelyen vagy suliban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!