Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább, ha nincs barátnő, nem tudok "szerezni"?
24 évesen lett először barátnőm, meg is lepődtem mit szeret rajtam, mert nem vagyok az a típusú férfi, aki után megfordulnak a nők :D
Aztán kiderül, hogy csak nem szeret, szét is váltunk. Egyébként nem feküdtünk le, maradtam szűz. Csinálhattam volna dolgokat jobban a kapcsolatban, de alapból a lány nem szeretett, szóval mindegy is.
Azóta nem volt barátnőm, környezetemben meg már akit dobtak, azóta már talált új párt, akár több kapcsolata vagy randija volt, a többiek képesek új kapcsolatot összehozni. Én nem.
Nem tudom, hogyan tovább, egyszerűen nem jön össze a csajozás....
Keress olyan alkalmakat, ahol nem tűnik leszólításnak, ha beszélgetni kezdesz egy lánnyal.
Pl. vegyél részt városlátogatáson, társasutazáson (pénztárcától függő, hogy hová), olyan programon, ahol minőségi ismeretségeket köthetsz. A turistacsoportok tagjai mindenképpen megismerkednek, szóbaállnak egymással. Elsőre lehet, hogy nem jön össze a dolog, de akkor is hasznos időtöltés volt. Előbb-utóbb sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!