Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább, ha nincs barátnő, nem tudok "szerezni"?

Figyelt kérdés

24 évesen lett először barátnőm, meg is lepődtem mit szeret rajtam, mert nem vagyok az a típusú férfi, aki után megfordulnak a nők :D

Aztán kiderül, hogy csak nem szeret, szét is váltunk. Egyébként nem feküdtünk le, maradtam szűz. Csinálhattam volna dolgokat jobban a kapcsolatban, de alapból a lány nem szeretett, szóval mindegy is.

Azóta nem volt barátnőm, környezetemben meg már akit dobtak, azóta már talált új párt, akár több kapcsolata vagy randija volt, a többiek képesek új kapcsolatot összehozni. Én nem.

Nem tudom, hogyan tovább, egyszerűen nem jön össze a csajozás....

2016. máj. 17. 18:10
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
26%

#9 megoldja a pénz bizony. Amióta új helyen dolgozom és a céges autóból szállok ki Pesten forgalmas helyeken, azóta csak 4 csaj szólított le valami random indokkal, de ismerkedés volt a hátterébe.

Érdekes módon azelőtt a 25 év alatt 1x se volt ilyen.

Egy sz@ros 8 milliós autó ennyit dob az emberen.

2016. máj. 17. 18:38
 12/32 A kérdező kommentje:

8#

Lehet baj van velem, mindketten hibáztunk.

Szépen lefikázol, de nem jellemzést kértem, hanem megoldást.

Pénzről meg nem beszéltem, de jó lenne ha értenéd a kérdést :)

2016. máj. 17. 18:41
 13/32 anonim ***** válasza:
95%

Önismerettel foglalkozni annyit jelent, hogy megismerni saját magadat, hogy érzelmeid hogyan működnek, megfigyelni magadat kívülről, hogyan viselkedsz egyes szituációkban, mennyire veszed magadra, ha pl. megbántanak, vagy csak szimplán lepereg rólad a dolog..stb. Az ember ismeri magát kívülről, hisz látja, de hogy belül milyen, azt már egyre kevesebben tudják, itt nem a belső szervekre kell gondolni, hanem az érzelmekre, a lélekre.

Önismereti könyvek, hanganyagok segítenek abban, hogy megismerd magadat, hogy milyen is vagy valójában.

Szokták mondani pl., hogy "Szem a lélek tükre." Ha valaki belenéz a te szemedbe, akkor mi fog belőle sugározni? Boldogság, elégedettség, vagy épp ellenkezőleg, szomorúság, elégedetlenség?

Az önbizalmadat úgyszintén különböző könyvek, blogok, gyakorlatok alkalmazásával, olvasásával tudod feltornázni. Pl. most legyen a külső a példa, ha már ezt egyesek úgyis imádják: eljársz gyúrni, felszedsz egy kis izmot, és az önérzetednek máris jót fog tenni, hogy annyi csaj meg fog bámulni téged. De ez mit se fog számítani, ha az egészet, hogy jársz edzeni kényszerként éled meg, és nem vagy boldog közben mikor csinálod.

De akár jógázhatnál is. Ez tökéletesen harmóniába hozza a testet és a szellemet, tehát a lelket. A jóga formálja a testet, izmos is leszel tőle.

Hallgass relaxációs zenéket, meditálj.

Amit most leírtam ez egyfajta életmódváltás kínál számodra. Próbáld ki, ha nem tetszik, még mindig abba hagyhatod, de már ezzel is több leszel, mint most jelenleg!

3-as voltam

2016. máj. 17. 18:47
 14/32 anonim ***** válasza:
79%
Te nem írtál a pénzről, de már megjelentek az idióták, akik ki akarják mosni az agyadat azzal, hogy a nőket csak a pénz érdekli.
2016. máj. 17. 18:48
 15/32 A kérdező kommentje:
Eddig is beszéltem a lányokkal, tisztában vagyok a képességeimmel, nem kell önismeretet fejleszteni. Megnevettetek lányokat, beszélgetek velük, de egyik se akar velem kapcsolatot, csak vagyok nekik és kész.
2016. máj. 17. 18:58
 16/32 anonim ***** válasza:
71%
Hiába van önbizalmad, jó dumád, humorod, ha csúnya vagy alacsony vagy. A lányoknak csak a külső számít, bármit is hazudnak. A külsőt pedig nem lehet belső tulajdonságokkal kompenzálni, csakis pénzzel. Hány ronda, alacsony, nem különösebben gazdag férfit látsz nővel a korosztályodból? Na ugye.
2016. máj. 17. 19:07
 17/32 anonim ***** válasza:
32%
Tizenhármas, te ugye nő vagy? Ennyi hülyeséget összehordani...mármint ezek szép és jó dolgok, de az égvilágon semmit nem fognak segíteni egyetlen emberen se társkeresés kapcsán. Meg ez inkább intelligencia kérdése...egy intelligensebb ember pontosan tudja magáról ezeket a dolgokat, sőt ismeri is magát, de önmagában ezzel kitörölheti a seggét.
2016. máj. 17. 19:17
 18/32 anonim ***** válasza:
64%

"Eddig is beszéltem a lányokkal, tisztában vagyok a képességeimmel, nem kell önismeretet fejleszteni."

Mégis te vagy facér 24 évesen kérdező, én meg 26 évesen 3 éve boldog párkapcsolatban élek.

Akkor melyikünk csinál valamit rosszul kérdem én?

Azt pedig csak az egód mondja, hogy ismered a képességeidet!

Ha annyira tisztában vagy, akkor hogy jön ide a feltett kérdésed: "Hogyan tovább, ha nincs barátnő, nem tudok "szerezni"?"

Ellent mondasz magadnak! Ha olyan zseni vagy, akkor miért nincs barátnőd?

Jól is teszed, az ilyen egy síkon gondolkodó egyéneknek nem is kell önismeret, majd azok alkalmazzák, akik nyitottak másra. Ők sokkal boldogabbak is lesznek, mint te és a hozzád hasonlóan gondolkodók.

2016. máj. 17. 19:52
 19/32 A kérdező kommentje:

Oké, tudom az önismeretemet, és?

Külső megfog, belső megtart. Ha külső nem fog meg, mit érek az önismeretemmel?

2016. máj. 17. 20:02
 20/32 anonim ***** válasza:
54%

Érdekes, de nekem is csak azóta nincs gondom a nők megszerzésével, amióta igen jól keresek.

Biztosan csak véletlen...

2016. máj. 17. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!