Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 22 éves fiú vagyok és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 éves fiú vagyok és nem volt még barátnőm, hogyan tudnék szerezni egy barátnőt?

Figyelt kérdés
Lányok közelében sokszor meg se tudok szólalni, valamiért leblokkolok. Pedig azt mondják jó humorom van, de nem tudok felszabadulni. Nem mondanám csúnyának sem magam, de valamiért nem akarnak összejönni a dolgok, mit tegyek?

2015. dec. 27. 21:14
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
Rendelj az amazonrol. Az ebay dragabb
2015. dec. 27. 21:17
 2/10 anonim ***** válasza:
41%
Fiúval próbáltad már?
2015. dec. 27. 21:18
 3/10 anonim ***** válasza:
90%

Leírod egy papírra, hogy Barátnő.

És aláírod: A szerző

Na jó: valahogy felszedési szándék nélkül kéne lánytársaságba kavarodnod, hogy gyakorold a női kötelséget. Azért nem tudsz felszabadulni, mert görcsösen csajt akarsz, ha valahogy ezen túl tudnál lépni és csak jól érezni magad, gyanítom több nedves punci lenne birtokodban x idő elteltével. Kalappal! ;)

2015. dec. 27. 21:20
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Nyomorék billentyűzetem van, közelség * Bocs.
2015. dec. 27. 21:21
 5/10 A kérdező kommentje:
3: köszi, ez jó ötletnek tűnik :)
2015. dec. 27. 21:22
 6/10 anonim ***** válasza:
jaja adom én is a csávó mondókáját lazán csináld öcsi. xd
2015. dec. 27. 21:28
 7/10 Kenzo Tenma ***** válasza:
100%

Igen, az jó lehet amit a 3-as mond. Nem kéne rágörcsölnöd, mert nincs semmi extra ebben.

Ami még szerintem nagyon fontos, hogy jól kell kinézned, ez is meg tudja könnyíteni a dolgodat.

2015. dec. 27. 21:32
 8/10 schamuelson ***** válasza:
82%
Tényleg jó ötlet, amit M. M. írt. Annyival színesíteném, hogy olyanokon "gyakorolj", olyanokkal beszélgess, akik biztosan szóba sem jöhetnek barátnőként. Például haverok csaja, idősebb vagy nem egyedül álló kolléganők. Mert velük nem fogsz stresszelni, aztán ezt az állapotot kell átmentened a bejövős lányokra. Még az is lehet, hogy a görcsölés leküzdésével egyszerűen belebotlasz valahol. Néha a legváratlanabb helyeken, helyzetekben jönnek össze az emberek. Persze a neten is adódik számos lehetőség ismerkedni. Szóval gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni, aztán négy évente olimpia! Ahogy egykori főnököm mondogatta. :D
2015. dec. 27. 21:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Semmi értelme nem volt kiírni ide ezt a kérdést! Kb. 10 évvel le vagy maradva az egyedfejlődésben!
2015. dec. 28. 21:35
 10/10 A kérdező kommentje:
Gondolom volt értelme ideírni ezt a kommentet, sokat segítettél vele...
2015. dec. 28. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!