Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Min változtassak hogy barátnőt tudjak szerezni/találni?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok és valahogy nem megy a csajozás.
Ha olyan lánnyal kell beszélgetnem aki tetszik is nagyon nehezen jönnek a szavak szinte nem is jönnek. Ennek ellenére van sok lány ismerősöm, de barátnőm még nem volt, és már kezdem cikinek érezni a család és a barátok előtt is. Meg már nekem is jó lenne ha lenne egy párom.
2015. nov. 29. 15:25
1/3 anonim válasza:
Próbálj beszélgetni mindenféle csajjal és előbb-utóbb meg fog szűnni a gátlás, és nem fogsz nehezen beszélni. Csak gyakorolni kell, ez nem nehéz.
Nekem viszont az, mert én hiába gyakoroltam be ezt, de attól még megmaradtam alacsonynak és ocsmánynak, ami miatt egy lány sem jönne el velem még randira sem, így pedig nem csoda, hogy 29 évesen sem volt még barátnőm és szűz vagyok. Mindezt a külsőmnek köszönhetően.
2/3 A kérdező kommentje:
én se vagyok magas 175 cm körül vagyok, és én sem tartom magam helyesnek...
2015. nov. 29. 15:38
3/3 anonim válasza:
Én is hasonló problémákkal küszködök, de az utóbbi időben sok minden változott. Próbáld kihozni a legtöbbet magadból az élet minden területén és ez az egész kisugárzásodra hatással lesz. Ha nem nézel ki jól, akkor is sokat számít az öltözködés és persze a viselkedésed. Járj el mindenhova szórakozni, ne hagyd ki a lehetőségeket. Legyél nyitott mindenre, ha beszélsz valakivel mosolyogj és nézz a szemébe, ez sokat segíthet. Ha van közelebbi lány barátod, ne félj tőle tanácsot kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!