Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább, ha nincs barátnő, nem tudok "szerezni"?
24 évesen lett először barátnőm, meg is lepődtem mit szeret rajtam, mert nem vagyok az a típusú férfi, aki után megfordulnak a nők :D
Aztán kiderül, hogy csak nem szeret, szét is váltunk. Egyébként nem feküdtünk le, maradtam szűz. Csinálhattam volna dolgokat jobban a kapcsolatban, de alapból a lány nem szeretett, szóval mindegy is.
Azóta nem volt barátnőm, környezetemben meg már akit dobtak, azóta már talált új párt, akár több kapcsolata vagy randija volt, a többiek képesek új kapcsolatot összehozni. Én nem.
Nem tudom, hogyan tovább, egyszerűen nem jön össze a csajozás....
Mindig mindenki megtalálja a maga párját.
A szépség pedig relatív. De ha belülről sugárzik a búvalb..szottság, ami ugye a külsődön is meglátszik, akkor ne is csodálkozz, hogy undorral fognak rád nézni.
"A külvilággal való kapcsolatod valójában az önmagaddal való kapcsolatodat tükrözi vissza." Louise L. Hay
Pl. van hobbid? Jársz olyan eseményekre, ahol olyan emberekkel tudsz ismerkedni akik hasonló érdeklődési kört szeretnek?
Mi a baj a külsőddel? Ha valami nem tetszik változtass rajta! De ha magadat nem szereted, akkor más se fog, mert csak annyi szeretet tudsz adni másnak, amennyit saját magadnak is adsz!
Anyagias férfi, anyagias nőt fog magának találni.
És még véletlenül se tartod furcsának, hogy pénz nélkül vajon miért nem ment?
Pénzzel meg azonnal? Na vajon miért? A csajok mit is látnak benned? Megsúgom: A PÉNZTÁRCÁD KELL NEKIK ÉS NEM TE, személy szerint!!
Bocsi, de kifognak téged használni! De meg is fogod érdemelni!
ui.: és véletlenek nincsenek, mindennek oka és célja van és természetesen következménye.
A szerencse szót a hitetlenek találták ki. :)
Azelőtt nem voltam búvalb*szott, mégse potyogtak a nők.
Nem depis vagyok, meg szomorú, vidám korszakomban se jöttek a nők.
Persze a belső ragyogásom megszépít... jaja ;)
22-es
Egyem azt a paraszt kis zúzádat.
Szóval azt mondod, hogy akár tetszem a nőknek, akár nem, én csakis szar lehetek.
Elég lazán osztod ki az ítéleteket. Remélem nem bíróként dolgozol, sőt... remélem valahol jól bezárva viselik gondodat amolyan fehér köpenyes bácsik és nénik.
Logikusan gondold már végig, azt amit leírtál a 20-as válaszodban. Ha a sok pénzed előtt nem volt nőd, akkor most, hogy lett pénzed, lett már nőd is, na vajon miért?
Ennyire nem lehetsz egysejtű, hogy ne lásd, hogy valójába csak is a pénzedre mennek.
Tudod, ha kevesebb pénz nélkül neked nem sikerült, akkor nagyobbal csak azért megy, mert van egy valag pénzed, de te biztosan semmit se változtál (se belsőre, max külsőre csak annyit hogy méregdrága öltönyöket és ruhákat veszel), csak a pénztárcád vastagsága.
De lehet, hogy változtál mind belsőre és külsőre, ezt én nem tudhatom, csak te. Nem ítéllek el, de a szövegedből csak ennyit lehet leszűrni, mert magadról nem írtál ilyen előtte-utána storyt.
22-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!