Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább, ha nincs barátnő, nem tudok "szerezni"?

Figyelt kérdés

24 évesen lett először barátnőm, meg is lepődtem mit szeret rajtam, mert nem vagyok az a típusú férfi, aki után megfordulnak a nők :D

Aztán kiderül, hogy csak nem szeret, szét is váltunk. Egyébként nem feküdtünk le, maradtam szűz. Csinálhattam volna dolgokat jobban a kapcsolatban, de alapból a lány nem szeretett, szóval mindegy is.

Azóta nem volt barátnőm, környezetemben meg már akit dobtak, azóta már talált új párt, akár több kapcsolata vagy randija volt, a többiek képesek új kapcsolatot összehozni. Én nem.

Nem tudom, hogyan tovább, egyszerűen nem jön össze a csajozás....

2016. máj. 17. 18:10
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
91%

Mindig mindenki megtalálja a maga párját.

A szépség pedig relatív. De ha belülről sugárzik a búvalb..szottság, ami ugye a külsődön is meglátszik, akkor ne is csodálkozz, hogy undorral fognak rád nézni.

"A külvilággal való kapcsolatod valójában az önmagaddal való kapcsolatodat tükrözi vissza." Louise L. Hay

Pl. van hobbid? Jársz olyan eseményekre, ahol olyan emberekkel tudsz ismerkedni akik hasonló érdeklődési kört szeretnek?

Mi a baj a külsőddel? Ha valami nem tetszik változtass rajta! De ha magadat nem szereted, akkor más se fog, mert csak annyi szeretet tudsz adni másnak, amennyit saját magadnak is adsz!

2016. máj. 17. 20:07
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Anyagias férfi, anyagias nőt fog magának találni.

És még véletlenül se tartod furcsának, hogy pénz nélkül vajon miért nem ment?

Pénzzel meg azonnal? Na vajon miért? A csajok mit is látnak benned? Megsúgom: A PÉNZTÁRCÁD KELL NEKIK ÉS NEM TE, személy szerint!!

Bocsi, de kifognak téged használni! De meg is fogod érdemelni!

2016. máj. 17. 20:10
 23/32 anonim ***** válasza:
70%

ui.: és véletlenek nincsenek, mindennek oka és célja van és természetesen következménye.

A szerencse szót a hitetlenek találták ki. :)

2016. máj. 17. 20:11
 24/32 A kérdező kommentje:

Azelőtt nem voltam búvalb*szott, mégse potyogtak a nők.

Nem depis vagyok, meg szomorú, vidám korszakomban se jöttek a nők.

Persze a belső ragyogásom megszépít... jaja ;)

2016. máj. 17. 20:59
 25/32 anonim ***** válasza:
69%

22-es

Egyem azt a paraszt kis zúzádat.

Szóval azt mondod, hogy akár tetszem a nőknek, akár nem, én csakis szar lehetek.

Elég lazán osztod ki az ítéleteket. Remélem nem bíróként dolgozol, sőt... remélem valahol jól bezárva viselik gondodat amolyan fehér köpenyes bácsik és nénik.

2016. máj. 17. 21:09
 26/32 anonim ***** válasza:
25# abból, amit itt nyilatkozol, csak szar lehetsz igen. De legalábbis beszűkült gondolkodású.
2016. máj. 18. 12:11
 27/32 anonim ***** válasza:
Egyébként meg egy rakás mamahotelban élő 80 ezret kereső pasinak is van nője, ez csak itt divat, hogy a lúzerek arra fogják, hogy mer' nincsen nekik pénzük. Lehet, hogy világ gyökér ganéja vagy, akkor rajtad már tényleg semmi más nem segített, de a magyar fizetéseket elnézve, akkor kb. több pasinak nem kéne, hogy legyen nője soha, mint igen, de valahogy nem ez a helyzet. Persze borzasztó fájdalmas bevallani, hogy gáz vagy, de hát ez az igazság.
2016. máj. 18. 12:12
 28/32 anonim ***** válasza:

Logikusan gondold már végig, azt amit leírtál a 20-as válaszodban. Ha a sok pénzed előtt nem volt nőd, akkor most, hogy lett pénzed, lett már nőd is, na vajon miért?

Ennyire nem lehetsz egysejtű, hogy ne lásd, hogy valójába csak is a pénzedre mennek.

Tudod, ha kevesebb pénz nélkül neked nem sikerült, akkor nagyobbal csak azért megy, mert van egy valag pénzed, de te biztosan semmit se változtál (se belsőre, max külsőre csak annyit hogy méregdrága öltönyöket és ruhákat veszel), csak a pénztárcád vastagsága.

De lehet, hogy változtál mind belsőre és külsőre, ezt én nem tudhatom, csak te. Nem ítéllek el, de a szövegedből csak ennyit lehet leszűrni, mert magadról nem írtál ilyen előtte-utána storyt.

22-es voltam

2016. máj. 18. 19:28
 29/32 anonim ***** válasza:
nos ketdezo kaptal valaszt szepszammal es hogy mit fogadsz meg s mit nem a te dontesed egy biztos ha csak itt sirsz attol nem lessz csajod. menni kell ismerkedni kell es ha falnak utkozol ujra probalni es nem feladni kell. a penz (ha sok van az a nyero) nem oszt nem szoroz. a szegeny ember is megtalalja a parjat es tudod miert? mert ott keresi ahol kell. jarj el othonrol mozdulj ki a szobadbol/lakasodbol es kezdemenyezd a beszelgetest. neten is ismerkedhetsz van akinek ott is bejon. eggy a lenyeg mindig onmagad add! soha ne legy tobb vagy kevesebb mint ami vagy. a legtobb pasi ferdit te legy oszinte mindig. lessz hogy pofara esel de hidd el lessz akinek csak ennyi kell. sok sikert!!!
2016. máj. 18. 22:21
 30/32 anonim ***** válasza:
nos kerdezo kaptal valaszt szepszammal es hogy mit fogadsz meg s mit nem a te dontesed egy biztos ha csak itt sirsz attol nem lessz csajod. menni kell ismerkedni kell es ha falnak utkozol ujra probalni es nem feladni kell. a penz (ha sok van az a nyero) nem oszt nem szoroz. a szegeny ember is megtalalja a parjat es tudod miert? mert ott keresi ahol kell. jarj el othonrol mozdulj ki a szobadbol/lakasodbol es kezdemenyezd a beszelgetest. neten is ismerkedhetsz van akinek ott is bejon. eggy a lenyeg mindig onmagad add! soha ne legy tobb vagy kevesebb mint ami vagy. a legtobb pasi ferdit te legy oszinte mindig. lessz hogy pofara esel de hidd el lessz akinek csak ennyi kell. sok sikert!!!
2016. máj. 18. 22:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!