Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább, ha nincs barátnő, nem tudok "szerezni"?

Figyelt kérdés

24 évesen lett először barátnőm, meg is lepődtem mit szeret rajtam, mert nem vagyok az a típusú férfi, aki után megfordulnak a nők :D

Aztán kiderül, hogy csak nem szeret, szét is váltunk. Egyébként nem feküdtünk le, maradtam szűz. Csinálhattam volna dolgokat jobban a kapcsolatban, de alapból a lány nem szeretett, szóval mindegy is.

Azóta nem volt barátnőm, környezetemben meg már akit dobtak, azóta már talált új párt, akár több kapcsolata vagy randija volt, a többiek képesek új kapcsolatot összehozni. Én nem.

Nem tudom, hogyan tovább, egyszerűen nem jön össze a csajozás....

2016. máj. 17. 18:10
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
95%

Hát jah, szar ügy.

Na irány gyúrni!!

2016. máj. 17. 18:11
 2/32 anonim ***** válasza:
63%
Nézz ki jobban vagy legyél gazdagabb! Másképp sajnos nem fog menni.
2016. máj. 17. 18:12
 3/32 anonim ***** válasza:
77%

Talán, ha nem görcsölnél ennyire a témára, hanem mondjuk önismerettel, vagy magaddal foglalkoznál, akkor talán könnyebben menne az ismerkedés is.

Önbizalom hiányos is vagy "meg is lepődtem mit szeret rajtam". Tuningold fel az önbizalmadat.

Olyan nincs, hogy valami nem megy, ez csak kifogás. Tegyél érte. Akarod? Ha igen, akkor tudni fogod, hogy mit csinálj!

2016. máj. 17. 18:12
 4/32 anonim ***** válasza:
83%

Talán ne "csajt szerezz", hanem ismerkedj emberekkel csak úgy emberileg, és egyszer csak megismersz majd egy lányt, akivel szimpatikusak vagytok egymásnak.

Engem rettenetesen taszítanak az ilyen erőltetetten "társkereső" pasik, jelenleg a 3. barátommal vagyok, mind a három pasival úgy hozott össze a véletlen.. Az első volt osztálytárs, a második egyetemi csoporttárs, a harmadik haver unokatesója akivel házibuliban ismerkedtünk meg. Mindhárman tök lazán álltak a dologhoz, nem volt izzadtságszagú az ismerkedés, nem a potenciális barátnőt látták bennem, vagy legalábbis nem éreztették, megismertük egymás mint ember az embert, aztán rájöttünk, hogy tulajdonképpen bejövünk egymásnak, és ennyi.

Ne erőltesd annyira.

22L

2016. máj. 17. 18:14
 5/32 anonim ***** válasza:
23%

3-as

Te most szarkasztikus voltál és heccelni akartad vagy ezt a zen baromságot komolyan gondoltad?

...ne hagyd, hogy a félelem uralkodjon rajtad, te uralkodj a félelmeden...

Komcsi?

Ezzel még a seggét sem törölheti ki, annyira gagyi.

2016. máj. 17. 18:15
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Csakúgy random nem fog történni semmi ezt hidd el bárki bármit mond, hamár beszélgetsz egy lánnyal ugyis megfordul a dolog a fejedbe, ismerkedj ahol csak lehet, társkeresőn, itt, buliba, minél kitartóbb vagy annál több az esélyed, sültgalambra várhatsz éveket is, de te most szeretnél kapcsolatot nem 20 év múlva igaz? Akkor csakis rajtad áll, társkereső+buli+utcán akár, és énzz ki minél jobban!
2016. máj. 17. 18:17
 7/32 anonim ***** válasza:
73%

Halvány gőzöm sincs, hogy te miről beszélsz. De lényegtelen, hisz, teljesen komolyan gondoltam mindent, amit írtam.

De nem kell neked ezzel foglalkozni, hisz nem is neked lett címezve, hanem a kérdezőnek, aki segítséget kért!

2016. máj. 17. 18:18
 8/32 A kérdező kommentje:

Eddig nem görcsöltem, azért görcsölök, mert már repül el az idő.

Önismerettel foglalkoznék? Ezt kifejtenéd mit jelent?

Szép, hogy leírtad, hogy tegyek érte, meg tuningoljak, de ez olyan, mintha valaki segítséget kér, és te azt mondod, "old meg".

Ird le konkrétan a dolgokat légyszives, mit kéne tenni, ne általánosságban írj :)

4# Beszélgetek sok lánnyal (igaz, nagy részük foglalt vagy én nem vagyok az esete, onnan meg már megette a fene). Nem erőltettem, nem izzadságszagú, csak nem vagyok a csajoknak az esetük, ilyen egyszerű. Lehet egyszerű vagyok, vannak nálam jobbak stb.

Beszélgetni merek lányokkal azzal nincs gond, nem ez a csendes akárki vagyok, szeretek beszélni, csak nem esetük vagyok a lányoknak, ilyen egyszerű.

2016. máj. 17. 18:29
 9/32 anonim ***** válasza:
74%

"Egyébként nem feküdtünk le, maradtam szűz. Csinálhattam volna dolgokat jobban a kapcsolatban, de alapból a lány nem szeretett, szóval mindegy is."

Mert a szeretet csak úgy magától jön. Valószínűleg összejött veled, mert megtetszettél neki, de mikor együtt voltatok rájött, hogy szerencsétlen vagy ezért nem tudott veled mihez kezdeni, hiába szeretett volna eredetileg, így szétmentetek. Már ne haragudj, de mi ebben az érdekes?

Valószínűleg azért nincs csajod, mert ilyen vagy. Az az egy, ami leállt veled, az is így maradt meg az emlékeidben, hogy lehet, hogy volt baj veled DE úgyse szeretett. Véletlen se az, hogy lehet, hogy azért nem jött össze és azért nem szeretett beléd, hiába akart tőled valamit, mert baj van veled?

Esküszöm az összes, aki ideírogat, hogy neki nem jön össze, az ilyen. Eszébe se jut, hogy tényleg baj van vele, mindig a másikkal van a baj, meg azzal takarózik, hogy a pénz megoldaná. Aha.

2016. máj. 17. 18:33
 10/32 anonim ***** válasza:
22%
#9 Éppen fordítva, a saját példámmal tudom igazolni. Alacsony vagyok és ronda, de többször volt már, hogy egy lány összejött velem azt remélve, hogy a belsőm miatt, a külsőm ellenére belém tud szeretni. Természetesen nem tudott egyik sem, a lányoknál a szerelem a külső függvénye.
2016. máj. 17. 18:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!