Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki kedvesnek és rendesn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki kedvesnek és rendesnek tartja magát, az vajon úgy is van, vagy csak kamuzik?

Figyelt kérdés
Úgy értem, nem-e ezzel akar jobb színben feltűnni előttem? Futottam már bele ilyen srácokba többször is, akik ilyen jelzőkkel illették magukat, de aztán persze kiderült a csúnya igazság...
2016. máj. 16. 14:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Általánosságban azok lehetnek. De bárkiből kihozható az állat időnként, szóval ők is bekattanhatnak. Nem hibamentes senki sem.
2016. máj. 16. 14:58
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Én személy szerint magamat adom. Hazudni nincs értelme. Általában kedves vagyok. Meg rendes is. De mindenki azt mond és azt hisz el,amit akar.
2016. máj. 16. 14:59
 3/11 anonim ***** válasza:

Én mindenkivel kedves, rendes, megértő és türelmes vagyok, ezt a visszajelzések alapján is tudom. Egy bizonyos szintig de van aki képes a határokat feszegetni. Mondjuk ha egy lány a barátnőm, neki általában nem sikerül ezt elérni :)

Akkor vagyok inkább ingerlékenyebb amikor nem tudom kipihenni magam vagy sorozatosan nem sikerülnek valamilyen dolgaim. De ez szerintem mindenkivel így van, ha olyan a párom akkor ő tud rajta segíteni. Bármilyen apró kedvesség sokat segít olyankor. Egy tea, egy puszi, bármi :)

2016. máj. 16. 15:02
 4/11 anonim ***** válasza:

Jajjjajjj, nekem eddig azokkal volt a legnagyobb bajom, akik kedvesnek, rendesnek és normálisnak tartották magukat!

Persze ez nem mindenkinél, minden esetben van így.

2016. máj. 16. 15:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Van, aki igazat mond, van, aki nem. Ennyiből nem nagyon lehet mit kezdeni.
2016. máj. 16. 15:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Nagyobb részük valóban rendesnek tartja magát. (Az emberek többnyire,nők is és férfiak is.) Az már más kérdés,hogy mások valóban annak tartják-e.
2016. máj. 16. 15:09
 7/11 anonim ***** válasza:
Én ilyenről nem mondok semmit, ismerjenek meg és majd mindenki eldönti magának a dolgot:D
2016. máj. 16. 15:17
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerintem akik valoban rendesek, kedvesek, normalisak, azoknal ez annyira alap, hogy nem kell reklamozniuk. Akiknek meg ezt kulon ki kell emelni, hat, azok nem tudom, honnan jonnek... tapasztalatbol mondom, eddig minden alkalommal kiderult az ilyenekrol, hogy no-es embergyulolok, mellette persze onmagukat is utaljak. En ova intelek az effelektol. :/

23N

2016. máj. 16. 15:40
 9/11 A kérdező kommentje:

8-as, nem magától mondta, én kérdeztem rá, hogy milyen embernek tartja magát.

Aki viszont ezt reklámozza magáról, az valóban pont az ellentéte, ezzel egyetértek.

2016. máj. 16. 15:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Én ezt a kérdést másképp is feltenném: azok a nők, aki itt naphosszát magyarázzák, hogy csak egy normális, rendes, tisztelettudó pasast akarnak maguknak, vajon valóban így van, vagy csak kamuznak, magukat is győzködve, hogy a nőket jobb színben tűntessék fel. De aztán persze kiderül a csúnya igazság...
2016. máj. 16. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!