Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes társkeresőn (badoo, tinder, . ) hogyan kezdtek meg egy beszélgetést?
nekem is csak azért nem tetszik mert kicsit mesterkélt. én jobban szeretem ha gyorsan megy a beszélgetés, és nem kell perceket gondolkodni egy válaszon.
'tök jól vagyok, végre haladtam a programmal amit csinálok hobbiból (szoftverfejlesztő vagyok) és szerencsére van még egy nap a hosszú hétvégéből szóval remélhetőleg holnap folytatom :) te hogy vagy?'
persze ez már kukacoskodás, de én jobban bírom az ilyen spontánabb, rövidebb válaszokat. innen is lehet kérdezgetni. de amúgy teljesen korrekt válasz, csak sok :D
bedobok valamibrandom témát, amiről lehet beszélni hosszan
pl: „Szia! Te szereted a kakaós-tejfölös palacsintát? :) ”
Volt amikor egy Szia :) Mi helyzet? kezdetű szövegből alakult ki egy jó beszélgetés,volt amikor egy kicsit hosszabb levélből,de a vége mindegyiknek ugyan az lett,hogy a lány egyszer csak eltűnt,és nem válaszolt többet,vagy pedig csak ilyen 1-2 szavas kényszer választ adott.Azt hozzáteszem hogy 30-ból ha 1-2 lány visszaír,akkor már örülök,pedig nem vagy csúnya,sem hülye.
Szerintem felesleges időpocsékolás az egész.
Én is csak a kép,lakhely,kor,profil leírás alapján válaszolok vissza. Amúgy most egy 100 km-re lakó,nekem képről nem szimpi pasinak minek írjak???
Igen,tudom lehet bunkósság.
De már sokszor leírtam szépen,-
"Szia,ne haragudj meg, de messze laksz nagyon és nem vagy az esetem. További jó társkeresést! :) "
Majd oda lök egy olyat,hogy " de miért nem?" aztán nem válaszolok 2 percen belül egyből jön a "rohadt ku---va írjál már" szöveg.
Na tessék,ezért nem írok vissza aki nem szimpatikus.
Eddig jó fej voltam,vissza írtam annak is aki nem.
Sok 18-19 éves srác ír akik kép alapján 16 évesnek néznek ki,én 24 leszek, nálam fiatalabbal nem szeretnék semmiképpen sem ismerkedni. Mikor megírom,hogy fiatal vagy számomra, ezt is szépen megfogalmazva nem bántóan. "Akkor ülj rá az öreg f..ra meg ilyenek" -.-
Oké, írjunk vissza mi lányok,nők egy nemet,de akkor azt el is kéne fogadni!!! Nem pedig felháborodni.
Szóval én egy darabig vissza írtam ha nem, most már nem érdekel.
Nekem egy pasi olyan szöveget írt,hogy "szia, téged láttalak a mori 2-be szombaton?"
Arra vissza írtam,hogy nem, én pénteken voltam ott :D De igazából pár mondat után be is fejeződött az ő részéről a beszélgetés. Kicsit beszéltünk a discokról ha már ezzel nyitott. De mikor elkezdtem érdeklődni már nem írt vissza.
És nem egy pasi csinálja azt,hogy ír nekem vissza írok erre meg pár kérdés után már eltűnik.
A másik kedvenc mikor a pasi ír én vissza írok majd csak én kérdezek,de semmit sem kérdez vissza,nem érdeklődik. Aztán ha nem írok többet akkor annyit se hogy miért tűntem el :D :D
Szóval pasik és nők részéről is vannak hibák!! :D
Én badoon hol fent vagyok hol letörlöm magam.
Amúgy egyik válaszadó jól írta akkor érdemes fent lenni ha van rá időd,lelkesedésed. Nekem sokszor max 1-2 hétig van utána már vissza írnak se érdekel :D akkor törlöm is magam,persze. Már 2 éve hogy badoozok bár randik voltak,de kapcsolat egyikből sem lett. Hol az én hibámból hol a pasi érdektelensége miatt.
De 2 év alatt már vagy 7x töröltem le magam ha nem többször :D
Érdekes mód senki sem írt,kérdezett a profil leírás alapján semmit sem!! Meglepően látom,hogy vannak pasik akik érdeklődőek és olvasnak is.
napi 20-40 üzenet is jött időnként,de mind "Szia" "szia, hogy telik a nap?" "Szia ismerkedünk" "Szia mizu??" "szia bevállalós vagy?"
Sablonos.
Nekem 10-ből 8-9 lány válaszolni szokott.
A lényeg, hogy tippelj valamit :) Mondd azt pl hogyha 22 éves és látod hogy egyetemista, hogy
"Szia! Hagy találjam ki, biztos végzős egyetemista vagy :)"
Vagy ha 28 éves, akkor:
"Szia! Hagy találjam ki, a munkád során biztos emberekkel foglalkozol"
Ennyi. Írj valami ilyen kis egyszerűt, ami
A, elindítja a beszélgetést
B, tud rá valami értelmeset és akár hosszút válaszolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!