Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes társkeresőn (badoo, tinder, . ) hogyan kezdtek meg egy beszélgetést?
Szerintem legegyszerűbb valami röviden kifejthető kérdést feltenni, pl Milyen volt a mai napod?
A sima sziára úgyis csak sziával lehet válaszolni, dicséretre nem lehet nagyon reagálni max csak egy smiley-val, a hogy vagyot el lehet intézni egy kösz jól-lal.
Amire én nagyon allergiás vagyok az a van kedved ismerkedni?
Honnan tudjam azt így előre, hogy van-e kedvem ismerkedni pont azzal a sráccal? És ha nincs, írjam azt, hogy nincs? És egyébként is miért lennék társkeresőn, ha nem ismerkedni?
Szóval utóbbi szerintem ne írd.
Azért az vicces, hogy már a "szia" is sablonos. :D
Egyébként ebben tényleg túlzás az elvárása a lányoknak.
Tinderen például mi van? Pár kép kirakva. Hacsak nincs valami tényleg érdekes, akkor mivel lehet kezdeni?
1 tükrös önarckép és 2 távoli állós képből mit szűrsz le a lányról?
Egyszer csináltam 1 tesztet tinderen és elgondolkodtató dolgokról kérdeztem őket.
Egy példa:
"Szia, ha egy évért az életedből kapnál 4 millió forintot, akkor hány évet adnál oda?"
A válasz: "Szia, nem tudom"
Visszaírtam, hogy "értem, én 5 évet beáldoznék, mert 20 millió forintból megvan a lakás + kocsi és nem kell évekig kölcsönt törlesztenem".
Válasz: "tényleg :)"
A többiek pedig még választ sem adtak, pedig ezek a kérdések koránt sem voltak sablonosak.
13-mas
Szerintem tinderen nem nagyon kell senkinek törnie magát a sziánál többre, mert ugye csak azzal tudsz beszélni, akivel matcheltél.
Akkor meg már megvan a visszajelzés, ha nem reagál a megkeresésre, az az ő baja.
A tinder match s z a rt sem jelent. Nem cicababákkal van match (azok instent left), de a normálisnak tűnő lányok sem képesek visszaírni.
Nem értem, hogy egyáltalán miért húz jobbra az ilyen.
Egyszer egy csajra ráírtam tök normálisan, mert tényleg nagyon bejött. Nem jött válasz 1 hétig, majd megírtam neki, hogy "pedig azt hittem, hogy végre volt értelme felrakni a tindert".
Eredmény: törölte a match állapotot.
most nem azért, de ti elmesélnétek a napotokat egy idegennek???
szia, hogy telt a napod? szia semmi különös nem volt, veled? semmi extra.
gratulálok, beszéltetek 3 szót.
én is azt mondom, hogy olyannak írj akinek van az adatlapján szöveg (pl. szeretem a kutyákat - van kutyád? egyetemre járok - mit tanulsz? stb)
vagy képek alapján: de szép az a tengerparti kép, hol készült? de jóóó hogy-hogy pont görögországba mentél? stb...
én hülyét kapok a 'szia, mizu, hogy telt a napod, mesélj magadról, hogy vagy' kérdésektől...
1) ha már írok valamit az adatlapomra, akkor megtehetnék hogy elolvassák és arra reagálnak
2) még ha vissza is kérdezek, akkor se lesz ebből beszélgetés...
3) minek kezdjem részletezni a napomat egy idegennek? most őszintén... én nem engedek be valakit ennyire a privát szférámba.
Ez egy jó kérdés, amire az eltérő igények miatt nem lehet általános választ kapni. Jogosan mondják egyesek, hogy legyen valami valódi tartalma az üzenetnek, valami egyedisége, én is ilyeneket próbáltam írni, aztán mégsem jött válasz, én meg csalódott voltam. Ráadásul sokaknak nincs is erre igénye, nekik egy egyszerű szia is megfelel, mert ők is akarják a beszélgetést. Aki meg csak ül, és várja, hogy, na, fijam, produkáld magad, annak nincs is kedvem.
A tapasztalatom az, kedves lányok, hogy azokkal tudtam jót beszélgetni, akik maguk is fektettek energiát a beszélgetés elkezdésébe és fenntartásába. Ezt most a legjobb szándékkal mondom. Ne legyetek passzívak.
24/F
16-os
részvétem, én is jártam így már tök sok szimpi sráccal
17-es
speciel én egy ilyen kérdésnek örülnék legjobban, mert én választhatom ki, hogy mennyire személyesen válaszolok rá
a képeimen általában csak én vagyok, a tinderen meg csak egy frappáns egysoros szöveg volt arról, hogy milyen nyelveket beszélek, de nem kezdtem el részletezni az életem történetét... rendes társkeresőn, ahol volt hely infot kitölteni, kitöltöttem, ott nyilván nem egy milyen volt a mai napoddal kell kezdeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!