Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik szoktatok és szerettek neten ismerkedni, elő szokott fordulni veletek, hogy ti kezdeményeztek egy beszélgetést, vagy minden alakalommal megvárjátok, hogy a férfi írjon rátok?
Olyasmire gondolok,hogy például egy szimpatikus hozzászólás társkeresés témakörben elég lehet ahhoz,hogy privát üzenetben megszólítsatok egy pasit,azzal a szándékkal,hogy talán lehet belőle valami,vagy ezt nagyon cikinek éreznétek?
Most csak azok a hölgyeknek a kedves véleményére lennék kíváncsi akik hisznek abban,hogy neten is lehet szerelmet/kapcsolatot találni.
Nagy ritkan elofordul, hogy annyira megtetszik az itteniek kozul valakinek a hozzaszolas (es ezaltal a gondolkodasmodja), hogy maris latok benne potencialt, es akkor rairok. Szoktam is mondani altalaban, hogy ismerkedni szeretnek.
23N
Köszi a válaszokat.:)
Korábban voltak kedves,kellemes beszélgetőpartnereim akikkel el tudtam volna képzelni akár komoly kapcsolatot is,de mostanában nem találkoztam ilyesmire nyitott intelligens hölgyeménnyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!