Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes társkeresőn (badoo, tinder, . ) hogyan kezdtek meg egy beszélgetést?
19es
Én azokkal voltam passzív, akiktől nem akartam semmit. Volt, hogy én kezdeményeztem srácoknál, ha észrevettem, hogy ők passzívak, értettem a szóból, és lekoptam.
Amikor ugyanolyan lelkesen vágtam bele a beszélgetésbe, mint a másik, mondjuk 6ból 1 alkalommal lett randi, a többi esetben heteken át tartó levelezést követően egyszerűen eltűntek a srácok.
de, az is sablonos egy kicsit, de ha nem tök hülye a pasi (az meg alapvető, hogy én nem vagyok passzív ha már beszélgetek valakivel) akkor sokkal értelmesebb beszélgetést ki lehet hozni belőle mint egy mizuból...
Minden szirszrból ki lehet hozni érdekes beszélgetést. A probléma itt, hogy ha én megkérdeztem tőled, hogy 'mit tanulsz / mit dolgozol?', akkor nem fogok választ kapni, mert 'sablonos'.
Így pedig nehéz érdekes beszélgetést kihozni a dologból.
Na egen, csak ha a hatodik embernek írod le ugyanazt, és senki nem tud semmi értelmeset kihozni belőle, nem lesz kedved még egyszer leírni. Sajnos ezért személytelen a dolog, lehet előtte 6 másik idiótával hozott össze a sors, és te lennél kedves hetedik az álompasim, de már annyira unom, hogy ugyanazokat a köröket lefutottam mással, hogy ez nem derül ki és egy unalmas (vagy leginkább semmilyen) beszélgetés lesz belőle.
Mondjuk egy ilyen kérdésre én is inkább válaszolok, mint egy mizura
24
Szerintem emiatt a tinder pont olyan alkalmazás, amit csak időszakosan szabad használni, amikor van időd meg lelkesedésed
És ha nem jön össze semmi mondjuk 1-2 hétig, akkor letörölni, és később újratelepíteni
Volt két ilyen időszakom, egyszer viszont nem volt benne a szívem, és a lelkesedésem, és tényleg nem rosszindulatból de volt akit ignoráltam...tök szíven ütött, amikor leírták, hogy kár, hogy ennyire nem érdeklődöm.
oké, akkor fordítsuk meg.
ír nektek egy lány (match után)
"szia. hogy vagy? :)"
mit reagáltok?
Oké, játszuk el, hogy pont most írtad ezt nekem.
Ezt válaszolnám:
"Szia :) Remekül, sikerült teljesen hasznosan tölteni a hosszú-hétvégét és még itt van a holnapi nap is. Rég haladtam már ennyit a hobby projektemmel és most boldog vagyok, hogy volt rá időm. Szoftverfejlesztő vagyok és egy 'xy' programot készítek (erről írnék 2-3 sort)...blablablablabla. Te hogy töltötted ezt a hétvégét?"
28-as
szerintem kicsit hosszú tinderre :)
"rendes" ismerkedős oldalra tökéletes
És szerintem hagyd, hogy ő kérdezzen rá a munkádra.
Igazad lehet, viszont ha már ez sok, akkor mégis mit kellene írni?
Szerintem ez pont egy olyan válasz, amiből egy okosabb ember rengeteget le tud szűrni rólam és van sok lehetősége válaszolni, még ha a téma nem is érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!