Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van, ha túl magasra letszem a lécet?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom, kompromisszumkész vagyok a legtöbb téren, viszont mások szerint nem vagyok túl empatikus. Sokak szerint teljesen helyén valóak a nézeteim, amit "elvárok" egy pasitól/férfitől, vannak, akik egyszerűen csak továbbálnak emiatt, könnyebb esetekre vadászni.
Nem vagyok egy egyszerű lány, elismerem, valahogy a személyiségem része azok a dolgok, amiket várok a páromtól, ha ezeket lejjebb adom, akkor a későbbiekben gond lehet? Valahol úgy érzem igen. Szerintetek?
21/L
2016. máj. 13. 20:37
21/21 anonim 

válasza:

Kissé emlékeztetsz magamra, csak azzal a különbséggel, hogy én fiú vagyok. Én is elgondolkodtam erről a dologról, és rájöttem ,hogy semmi értelme olyan fiúval/lánnyal összejönni, akinek van egy olyan tulajdonsága, amely a későbbiekben egészen biztosan problémás lesz. Kétszer volt olyan barátnőm ,akik bár kedvesek voltak, de hiányoltam a gondolkodásbeli hasonlóságot közöttünk. Számomra ez fontos. Tudtam ,hogy nem fogom jól érezni magam velük és így is lett. Megfogadtam,hogy olyan lányt választok a páromnak aki azért a legfontosabb szempontjaimnak megfelel. Fontos az igénysesség, teljesen igazad van, mert dolgozhat valaki a kezeivel ( nyilván becsülendő is)attól tisztán lehet tartani, nem extra dolgokról beszélgetünk. Nagyon sok ilyen igényről tudnék beszélni, de fordítsuk meg a dolgot. Egy korábbi válaszolónak igaza van: mit adunk mi cserébe az igényeinkért? Egyrészt amit mi elvárunk, azt nekünk is produkálnunk kell, másrészt rugalmasnak kell lenni, mert teljesen az igényeinknek megfelelő embert , szerintem nem találhatunk, de attól még lehetünk belé szerelmesek :) Ha szeretnél beszélgethetünk erről a témáról, mert én is hasonló cipőben járok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!