Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van, ha túl magasra letszem a lécet?
Úgy gondolom, kompromisszumkész vagyok a legtöbb téren, viszont mások szerint nem vagyok túl empatikus. Sokak szerint teljesen helyén valóak a nézeteim, amit "elvárok" egy pasitól/férfitől, vannak, akik egyszerűen csak továbbálnak emiatt, könnyebb esetekre vadászni.
Nem vagyok egy egyszerű lány, elismerem, valahogy a személyiségem része azok a dolgok, amiket várok a páromtól, ha ezeket lejjebb adom, akkor a későbbiekben gond lehet? Valahol úgy érzem igen. Szerintetek?
21/L
' teszem
elnézést, elírtam

És mik azok a "hű de nagy elvárások", amikből úgy érzed, hogy lejjebb kéne adnod?
Egyébként miért kéne lejjebb adnod?
Tudod, egyszerű ízlésem van, mindenből a legjobbat! :)
Egyébként, ha te magad tudod, hogy vannak kibírhatatlan tulajdonságaid, akkor változtass rajta.

Nem esik jól például, ha valaki nem tartja be az etikett alapvető dolgait. Ha nem enged előre pl. nem kell nagyon bonyolultakra gondolni.
Ha nem kísér haza. Nekem muszáj, hogy nagyon okos legyen, mondhatni, nekem ez a legfontosabb. Ez az első, aminél úgy érzem, a leginkább nem találom a másik felem. Ez valamiért kialakult nálam, amiből nem tudok engedni. Hiányzik a határozottság és hogy úgy érezzem, hogy büszkén megyek vele végig az utcán.
Nagyon ki vagyok hegyezve még a férfiak kézfejére. Ha valakinek kicsit is koszos, vagy hosszú, nálam elvágta magát.
Nem vagyok rugalmas. Szeretem, ha egy nappal előtte szól, ha mondjuk koncertre megyünk, vagy csak beülünk egy teázóba.
Most csak néhány jutott eszembe, de tudnám még azt hiszem sorolni.

szerintem ezek nem magas igények egyáltalán.
20N

Hát kislány, így már érthető, te álomvilágban élsz, add lejjebb az igényeidet! Olyan dolgokat tartasz fontosnak, ami FÖLÖSLEGESEK!!
Most oké, mi az hogy okosság? Mert valamit el lehet sajátítani, ha pl. most nem is tudja! De mondjuk az intelligenciát, az empátiát, a figyelmességet, a másik iránti tiszteletet, már kevésbé!
Ha mindig merev leszel, tehát nem leszel rugalmas, nagyon sok bajod lesz még az életben.

Ui.: és mi van, ha nem tud hazakísérni? Akkor hisztirohamot fogsz kapni, vagy mi?
Akkor szerinted, ha az okosság a legfontosabb, akkor te összejönnél egy agresszív egoista beteg személlyel is, ha az az illető nagyon okos? Hisz számodra az okosság a tetőpont!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!