Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi van, ha túl magasra letszem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van, ha túl magasra letszem a lécet?

Figyelt kérdés

Úgy gondolom, kompromisszumkész vagyok a legtöbb téren, viszont mások szerint nem vagyok túl empatikus. Sokak szerint teljesen helyén valóak a nézeteim, amit "elvárok" egy pasitól/férfitől, vannak, akik egyszerűen csak továbbálnak emiatt, könnyebb esetekre vadászni.

Nem vagyok egy egyszerű lány, elismerem, valahogy a személyiségem része azok a dolgok, amiket várok a páromtól, ha ezeket lejjebb adom, akkor a későbbiekben gond lehet? Valahol úgy érzem igen. Szerintetek?

21/L

2016. máj. 13. 20:37
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Természetesen nem kell szélsőségekbe menni, attól még, hogy valaki okos, nyilván kizáró ok, hogyha valaki pszichopata.

Ha késő este van, akkor szeretném, hogy hazakísérjen, pár percre lakom egy központtól.

2016. máj. 13. 21:06
 12/21 A kérdező kommentje:

Amit másoktól elvárok, azt magamtól is. Nyilván mondjuk én nem kísérem haza késő este, de ugyanúgy ezek a dolgok nálam is jelen vannak. Az okosság szubjektív, azt majd az illető eldönti.

Erről szólt a kérdés, hogy a személyiségem része, ha lejjebb adom az igényeket, nekem lesz-e rosszabb?..

2016. máj. 13. 21:07
 13/21 anonim ***** válasza:
Hát itt nem is arról van szó, h magasra tennéd a lécet, inkább csak (az okosságot leszámítva)fölösleges hülyeségeket vársz el, korlátozottan gondolkodsz, rugalmatlan vagy. Nálam nincs magasan a léc, de ezzel a beszűkült gondolkodásoddal már alatta alatta lennél, ilyen lánnyal én nem akarnék összejönni, akár megfelelek neki, akár nem.
2016. máj. 13. 21:09
 14/21 anonim ***** válasza:

Ez a hazakísérés helyzetfüggő. Ha veszélyes környéken laksz, jogos, de akkor mért mész haza későn? Engem még sosem kísért haza a párom, csak ha amúgy is hozzám jön aludni. De amúgy a város másik felén lakik, reggel hatra jár dolgozni.

Most minek utaztassam plusz minimum egy órát?

2016. máj. 13. 21:15
 15/21 anonim ***** válasza:
A beszűkült gondolkodás és az ész ritkán járnak kéz a kézben.
2016. máj. 13. 21:19
 16/21 anonim ***** válasza:
Amúgy nem magasra tetted a lécet, hanem ez egy típus, akit keresel, tisztakezű, zsenilovag, van ez a fajta pasi, én mondjuk nem gerjedek rá, mert ugyan szépen idézi Shakespeare-t és nem pukizik az ágyba, de mit csinál, ha elromlik a villany, vagy ha megtámadnak hazakísérés közben és lehet-e vele zombifilmeket nézni és azért megtol-e rendesen az ágyban, és egyébként is a nagy okossága közben meghallgatja-e az én pitiáner életem szar kis problémáit pl hogy min dolgozom éppen vagy hogy elhervadt a muskátli és cuki a szomszéd kutya és megint elszámolta a számlát a fűtéscég?
2016. máj. 13. 21:20
 17/21 anonim ***** válasza:

Ergó ha egy férfi nálad nem az irodában ül hanem kézzel keresi a kenyerét akkor ő már meg se felel.

Na és ha megtalálod álmaid férfiát aki olyan ahogy elképzeled, sőt ugyan az mint te csak férfiban hazakísér előreenged VISZONT! azt mondja hogy a főzés, a mosás és a takarítás női munka és ezeket neked kell megtenni. Akkor ezeket te megcsinálod vagy csak addig tart ez a ,,engedjen előre meg szóljon'' ameddig neked előnyös a régimódi gondolkodás?

2016. máj. 13. 21:45
 18/21 anonim ***** válasza:
Hát én azt mondanám, Bocs dolgozom, azért piszkos a kézfejem.
2016. máj. 13. 21:47
 19/21 anonim ***** válasza:

17

Amúgy simán lehet, hogy valakinek nem felel meg a fizikai munka, nem kell senkit ezért hibáztatni. Én pl viszolygok a nagyon értelmiségiektől, de hát most mit csináljak? Mindenki megtalálja a foltját.

Az ajtóban előreengedés meg alapvető udvariasság. Nem kell érte egyedül csinálni a házimunkát. Én is szeretem ha előreengednek, meg azt is ha a férfi rendel nekem és azt is ha technikailag ő fizet (nem kell meghívni, én odaadom neki ő meg a pincérnek a részem), cserébe van egy csomó minden, pl ha ott vannak a haverjai, kollégái, akkor hatványozottan tisztelettwl viselkedem, nem nyilvánítok vele ellentétes véleményt, szívesen főzök neki ha raérek, megterítek olyankor, asztalhoz hívom, kínálom stb.

Vannak apró, nőiséget, férfivoltot kifejező gesztusok, és az szerintem jó.

2016. máj. 13. 22:04
 20/21 anonim ***** válasza:
nagyon idegesítő vagy
2016. máj. 13. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!