Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői hajnak szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői hajnak szerintetek milyen lenne, magasra elkészített hajfánkos konty elöl vagy pici tiara vagy csillogós hajtűs díszek hátul fátyol?

Figyelt kérdés
2015. júl. 1. 12:07
 1/4 anonim ***** válasza:
95%
Két fajta ember van: aki hord hajfánkot és aki szerint ocsmány.
2015. júl. 1. 12:13
 2/4 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem a masodik. A konyfankos haj szep amugy, en is szoktam hordani, de nekem eskuvore nem passzol.
2015. júl. 1. 13:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ezek közül egyik se tetszene, max. a hajtűk talán...

A kontyfánk utcára teljesen oké, de esküvőre nagyon hülyén hat, főleg úgy, hogy minden 2. csaj az utcán ilyenben grasszál.

A tiara sztem a legtöbb esetben ízléstelen, még akkor is, ha pici... rövid hajnál tudom csak elképzelni talán, mert ott a haj vagánysága picit kioltja a tiarának a kishercegnősségét.

Még a hajtűs díszek azok, amik talán tetszenének, de azok is csak akkor, ha nem ilyen kínain-bazárin csillog egymillió Swarowski-kővel meg csillogós kristályokkal, hanem visszafogottabb. Ez pl. sztem még elmegy:

[link]

vagy ez:

[link]

És ez is szép:

[link]

Ez meg sztem az, ami már túlzás, csicsás, bazári:

[link]

[link]

2015. júl. 1. 20:38
 4/4 anonim ***** válasza:
44%
Elsot annyiban javitanam ki, hogy ket fajta ember van: aki hord hajfankot es aki szerint ugy nez ki, mint egy segglyuk. Ha az eskuvodon szeretnel a fejedre egy segglyukat, akkor igazabol azt javaslom, hogy a segglyuk kore tegyel pici viragokat, ala pedig fatylat. A lenyeg, hogy ha mar van segglyuk a fejeden, akkor az legyen nagy es feltuno. Olyan kivanatos, amit ha meglat egy meleg ferfi, akkor elkepzeli, ahogy kejesen megdugja a fejedet.
2015. júl. 2. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!