Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ehhez a ruhához milyen haj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ehhez a ruhához milyen haj illene? (képpel)

Figyelt kérdés

Sziasztok, kora tavaszi esküvőmön ezt a ruhát fogom viselni [link]

Mellig érő, világosbarna hajam van, amit általában kibontva, lágyan begöndörítve hordok, de az esküvőmre szeretnék egy kicsit különlegesebbet. Ehhez a ruhához feltűzött haj illene? ( [link] Vagy maradjak a megszokott leengedettnél, valami dísszel?

Milyen ékszerekben gondolkodnátok?

Köszi a tanácsokat!

26/N

2014. okt. 4. 15:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem az teljesen jó, amilyen a haja a lánynak a képen.
2014. okt. 4. 16:00
 2/12 anonim ***** válasza:
42%
szerintem ahhoz a ruhához az a haj illik, ami van. Vagyis na a képen lévő (ahol a ruha is van) azok a begöndörített csajnak jól áll.
2014. okt. 4. 16:03
 3/12 anonim ***** válasza:
2%
Elbizonytalanodtam, milyen hónap van most?
2014. okt. 4. 16:08
 4/12 A kérdező kommentje:
Sajnos ez a féloldalas haj egyáltalán nem tetszik.
2014. okt. 4. 16:08
 5/12 anonim ***** válasza:
41%
Akkor ne legyen eltűzve féloldalra, ez már részlet kérdés. Az arcába hulló tincsek fel vannak tűzve, hogy ne legyenek zavaróak nap közben, a többi viszont le van engedve. Ennyi, nem kell túlbonyolítani. Az, hogy az egyik vállad fölé húzod el, vagy hátradobod az már annyira pitiáner részletkérdés szerintem, pláne kb. fél évvel az esküvő előtt.
2014. okt. 4. 16:13
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik a bal oldalon fent a barna haju nönek a frizuja,eleg tartosnak latom,es a ruhaja is vall nelküli.Szep a nagy kepen a közepsö nö haja is,de eleg lazanak latom,ha egy jo fodrasz meg tudja csinalni hogy tartson.....sajnos ebben nem vagyok jartas.
2014. okt. 4. 16:13
 7/12 anonim ***** válasza:
75%

A ruha gyönyörű. Az a haj nekem se tetszik. Ha szép nyakad, vállad van, szerintem nyugodtan választhatsz feltűzöttet is, nem kell rejtegetni. A képek közül nekem a középen lévő abszolút szerethető. Ékszernek szintén maradhatnál ennél a kissé letisztult vonalnál, szóval szerintem nem kell nagy, csicsás dolgokra gondolni, elég valami visszafogott. Mondjuk a nyaklánc a ruhánál, és a fülbevaló+rózsa a hajnál?

Sok boldogságot! :)

2014. okt. 4. 16:31
 8/12 anonim ***** válasza:
75%

szerintem ez szep :)

[link]

2014. okt. 4. 18:13
 9/12 anonim ***** válasza:
Kérdés, fátylat szeretnél-e. Ha igen, akkor valami hasonló frizurát kellene csináltatnod, mint amit az előttem író belinkelt. Ha nem, akkor bármelyik az általad linkeltek közül, nagyon szépek!
2014. okt. 5. 10:17
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem lesz fátylam. Nagyon szép kontyokat linkeltetek, valószínűleg hasonlót fogok választani, különlegesebb, és praktikusabb is talán, mint leengedve. A rosszindulatú kommenteket nem igazán értem, tervezni a dolgokat még évekkel az esküvő előtt is normális, nem kerül semmibe. Egyébként egy szépen megcsinált "féloldalas" haj egyáltalán nem annyiból áll, hogy majd eldöntöd merre lógjon, versenyeken többször készítettek nekem olyat, az direkt úgy van hátul is eltűzve.
2014. okt. 5. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!