Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik minőségi, olcsó webshop, ahol fátyol és tiara is van?
Olcsó--minőségi sajnos nem jar egy cipőben :(
7200hosszú az átlagos ár, ha nem neves szalonból van és nem eredeti darab..
Pl az asia centerben a ruhák szerrintem borzalamsak, de a kiegészíttők szuperek, pl a fátylak közül is a baratnőm onnan választott.
Webshopból nem rendelnem a helyedben, kepen nagyon mások, mint élőben,msőt az anyag és az esés sem jön át egy fotőn..
Az f betűs webshopot nem ismerem... Olx, vatera
Köszi a válaszokat! :) Ázsia center jó ötlet. Ruhám már megvan. :) Ebayt nézegettem tegnap, már hármat kiszúrtam. :)
De emlékszem, hogy nagyon dicsérte valaki az egyik webshopot, ahol kifejezetten márkás fátylak-tiarák voltak a fent említett árért, és ugyanaz a márka máshol dupla annyi volt minimum. :(
Mindegy, köszönöm azért, ha van még valakinek ötlete, megköszönöm! :)
Mindenkit felpontoztam. Az f-ben nem vagyok korántsem biztos, de nem az, amit küldtetek. Rákerestem, mielőtt kiírtam, végignéztem jópárat, ezt is láttam, de nem az. :(
Ebay lesz valószínűleg. Ruhát nem vennék onnan - az már úgyis megvan -, de fátylat még vállalom, ha 130 ember alapján 100%-os visszajelzése van - találtam ilyet. :)
Köszönöm azért, meg ha van még ötlet, azt is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!